Alex Bodi, primele declarații despre despărțirea de Bianca Drăgușanu: ”Își va găsi un tip cu care să…”

Publicat: 04 sept. 2020, 15:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au hătărât în urmă cu câteva zile să o ia din nou pe drumuri separate. De această dată, blondina spune că decizia este definitivă, iar dacă până acum declarațiile au venit doar din partea ei și Alex Bodi se pare că a avut ceva de spus.

Vestea șocantă că s-au despărțit a fost făcută chiar de Bianca Drăgușanu. Dacă frumoasa blondină declara că nu își mai dorește să își asocieze nici măcar numele cu fostul partener, Alex Bodi se pare că a rămas cu o impresie bună despre fosta parteneră.

Afaceristul a lăudat-o pe fosta iubită, spunând despre ea că este o femeie cu foarte multe calități și totodată speră că va reuși să găsească un bărbat cu care să aibă o relație așa cum își dorește.

„Este o femeie deosebită, independentă, plină de viață. Sigur își va găsi un tip cu care să comunice cum vrea ea”, a declarat Alex Bodi.

Motivele care au dus la despărțirea celor doi

Potrivit spuselor blondinei, motivul principal care a dus la această despărțire definitivă ar fi fost comunicarea defectuoasă.

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”a adăugat vedeta.

Publicat: 04 sept. 2020, 15:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă