Alex Bodi a făcut-o praf pe Daria Radionova, după ce s-au despărțit: ”Hopa, s-a transformat domnișoara…”

Publicat: 21 apr. 2021, 11:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alex Bodi a răbufnit la adresa fostei sale iubite, după ce blondina a făcut acuzații grave despre acesta. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva zile, iar de atunci un scandal pare că a izbucnit între foștii parteneri. Mai mult, milionarul a ajuns chiar să îi dea dreptate Biancăi Drăgușanu.

După ce Daria Radionova a făcut publice mai multe conversații între ea și Alex Bodi, afaceristul a răbufnit. Bărbatul explică faptul că a rămas surprins după ce a citit declarațiile fostei sale iubite și spune că nu se aștepta la acest lucru din partea ei.

Mai mult, acesta este de părere că motivul pentru care Daria a făcut astfel de dezvăluiri este că își dorește reclamă în România.

„Ceea ce nu înțeleg eu, de unde atâta răutate? Noi eram despărțiti, iar eu, știind că ei nu-i plac declarațiile și mass-media, am ales să țin ascuns și chiar am rugat-o să mă șteargă ea prima ca să nu râdă lumea de ea. Acum o lună dădea singură două declarații în care spunea că suntem perfect fericiți și că Bianca era de vină pentru tot, că eu sunt bărbatul perfect, că ea e super happy și că am toate calitățile necesare ca bărbat.

Iar brusc, după ce am încheiat cu ea, într-adevăr, ne-am certat prin telefon, dar după am vorbit frumos și i-am trimis ce mai avea la mine, dorind să rămânem într-o relație amicală”, a spus milionarul, la Antena Stars

„Păi nu are dreptate Bianca?!”

După ultimele întâmplări, Alex Bodi a ajuns la concluzia că Daria vrea să pozeze în victimă, așa cum a afirmat Bianca Drăgușanu în repetate rânduri, iar acum afaceristul este de aceeași părere cu fosta soție.

„Păi eu cu Bianca am avut războaie duse și chestii de împărțit. Cu ea ce? Elastice de păr? Cât eu sunt ok și am fost iubiți era totul perfect, cum am decis să închei și am dat like-uri altor femei pe Instagram, hopa, s-a transformat domnișoara și a început atacul ca să contureze ea anumite chestii din trecut, văd. Eu chiar dacă sunt impulsiv și mai rău de gură, am lăsat-o în pace și am înțeles că am greșit, dar când văd că ea continuă și continuă, pentru ce?

Să-și facă reclamă în România? Să facă tutorial de victimă? Dacă nu-i plac scandalul și circul, de ce a început cu declarații când eu nu am spus absolut nimic? Păi nu are dreptate Bianca acum, că-și face reclamă iar de pe urma acestor situații? Îmi pare rău, dar trebuie să-mi spun și eu punctul de vedere. E penibil că am ajuns aici, că iar sunt prins în așa ceva, dar nu a fost decizia mea”, a mai adăugat afaceristul.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 apr. 2021, 11:32 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă