Alex Bodi, dezvăluiri neașteptate despre Mădălina Ghenea. Afaceristul a pus ochii pe frumoasa șatenă?

Publicat: 20 apr. 2021, 11:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alex Bodi a făcut declarații surprinzătoare despre Mădălina Ghenea, la scurt timp după despărțirea de Daria. Afaceristul este încântat de superba șatenă, ba chiar are numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Deși părea că între cei doi există o relație liniștită și nimic nu părea să le distrugă relația, iată că rețelele de socializare au reușit. După o ceartă de proporții, Alex Bodi și Daria au decis să o ia pe drumuri separate, însă scandalul dintre cei doi nu s-a terminat.

După ce s-au despărțit, afaceristul a început să o urmărească pe Instagram pe Mădălina Ghenea, iar fosta iubită i-a reproșat acest lucru.

În schimb, pe Alex Bodi nu îl mai interesează aceste lucruri și a explicat în cadrul unui interviu ce legătură are, de fapt, cu Mădălina Ghenea.

„Uite eu vreau să o urmăresc şi îi dau like-uri. Femeia este superbă şi am ce să văd. Nu am de ce să îmi retrag like-ul. Le-am dat pentru că aşa simt. I-am zis că dacă le-am dat a fost pentru că aşa am vrut. Nu există suferinţă. Nici nu vreau să fiu perfid sau ipocrit să zic că a fost ceva care se şterge cu buretele.

Nu. Este o femeie ok, sufletistă, chiar am avut o impresie super bună despre ea. Mi-a fost alături, m-a susţinut. S-a interpretat că m-a susţinut ea financiar. Niciodată. Mi-a oferit într-adevăr ajutorul, dar nu am avut nevoie nici de un euro, nici de la ea, nici de la nimeni. Chiar vreau să subliniez. Nu cred că pot să spun că o mai iubesc”, a declarat bărbatul, la Antena Stars.

Alex Bodi nu vrea să mai audă de Daria Radionova

Totodată, afaceristul a mărturisit că el a fost cel care s-a despărțit de Daria Radionova, iar lucrurile pe care le-a spus până acum în presă au fost numai minciuni.

„Nu, de ce să sufăr? Nu există suferinţă. Cine a zis că m-a părăsit? Ea? Ei, nu ai cum să mă părăseşti. Nu există aşa ceva, doar că nu vreau să mai intru în alte discuţii că s-a făcut prea mult caz pe tema asta şi chiar nu vreau să mă implic în mai mult circ.

Văd că se aruncă o grămadă de pietre asupra mea şi eu nu am făcut nimic. Că eu i-am zis ei să rămână acolo? Am avut nişte discuţii. Corect. A zis că nu mai merge. I-am spus că nu mai funcţionează, că sunt prea multe tensiuni, că e prea mult stres, că intervin anumiţi factori şi cred că ar fi cel mai bine şi liniştitor pentru amândoi să rămână acolo, să se focalizeze pe afacerile ei, să îşi vadă de priorităţile ei şi aşa mai departe.

Noi nu ne-am despărţit rău, nu ne-am certat. După au fost anumite discuţii şi într-adevăr lucrurile au luat amploare când am văzut declaraţia ei pentru că pentru mine a fost un şoc”, a mai completat Alex Bodi.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 apr. 2021, 11:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă