Alex Bodi își vinde casa? Iubitul Biancăi Drăgușanu cere aproape un milion de euro pe ea!

Publicat: 23 Jul. 2020, 10:12 Vedete

Alex Bodi, partenerul Biancăi Drăgușanu, a luat o decizie surprinzătoare recent. Se pare că afaceristul își vinde vila din Pipera, iar prețul este, cu adevărat, ”piperat”.

Potrivit Cancan, iubitul frumoasei blondine și-a scos pe internet vila din Pipera la vândut, iar prețul este, într-adevăr, mare: aproape un milion de euro! Nu știm exact motivul pentru care ar fi făcut lucrul acesta, dacă este cumva un „moft” și vrea să renunțe la casă sau s-ar confrunta cu probleme financiare, cert este că afeceristul Alex Bodi cere pe locuința în stil mediteranean 875.000 de euro. Proprietatea este complet mobilată și utilată, iar prețul este negociabil, arată sursa citată.

Astfel că, cine își dorește să achiziționeze acest imobil situat în partea de nord a Capitalei trebuie să bage mâna adânc în buzunar.

Bianca Drăgușanu vorbește despre următoarea nuntă!

Bianca Drăgușanu se gândește deja la a treia nuntă. După ce s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, blondina i-a mai dat încă o șansă lui Alex Bodi. De această dată lucrurile par foarte serioase, mai ales că se zvonește că cei doi se gândesc să se căsătorească din nou. Chiar afaceristul a recunoscut că singura femeie cu care se va căsători este Bianca Drăgușanu.

„Eu mi-aș dori să fie pe o plajă. Prima a fost cu petrecere, cum se face o nuntă. Din a doua n-am înțeles nimic. Ce a fost: la restaurant cu 10 prieteni, asta n-a fost nuntă. Practic am avut o singură nuntă. În a doua nu s-a dansat, doar s-a cinat. Eu când o să mă mărit a doua oară va ști toată planeta, de la rochie, la muzică, la mâncare, la invitați, tot”, a povestit vedeta.

Alex Bodi a fost oprit în trafic

În luna iunie, afaceristul a fost oprit în trafic din cauza vitezei excesive, însă polițiștii și-au dat seama că acesta ar fi trebuit să fie în izolare. A gonit cu Lamborghini-ul lui cu nu mai puțin de 104 km/h, în condițiile în care nu trebuia să aibă mai mult de 50 km/h.

”La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată într-un comunicat al poliței.

Publicat: 23 Jul. 2020, 10:12 Vedete
Pe aceeași temă