Bianca Drăgușanu, declarații despre următoarea nuntă cu Alex Bodi: „Va ști toată planeta!”

Publicat: 25 Jun. 2020, 11:39 Vedete

Bianca Drăgușanu se gândește deja la a treia nuntă. Vedeta a dezvăluit cum și-ar dori să arate evenimentul.

Bianca Drăgușanu a trecut deja prin două căsnicii, iar ultima dintre ele pare să-i dea multe bătăi de cap. După ce s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, blondina i-a mai dat încă o șansă lui Alex Bodi. De această dată lucrurile par foarte serioase, mai ales că se zvonește că cei doi se gândesc să se căsătorească din nou.

Chiar afaceristul a recunoscut că singura femeie cu care se va căsători este Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, toate detaliile despre a treia nuntă!

„Eu mi-aș dori să fie pe o plajă. Prima a fost cu petrecere, cum se face o nuntă. Din a doua n-am înțeles nimic. Ce a fost: la restaurant cu 10 prieteni, asta n-a fost nuntă. Practic am avut o singură nuntă. În a doua nu s-a dansat, doar s-a cinat. Eu când o să mă mărit a doua oară va ști toată planeta, de la rochie, la muzică, la mâncare, la invitați, tot”, a povestit vedeta.

Bianca Drăgușanu, despre cel mai scump cadou primit de la Alex Bodi!

Vedeta a recunoscut care este cel mai frumos cadou primit de la un iubit sau fost soț. În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu a mărturisit că Alex Bodi i-a făcut cel mai de preț cadou, mai exact pomeranianul Sky de care blondina este foarte îndrăgostită.

„Fără niciun fel de modestie, nu vreau să mă ascund după deget, pufuletele ăsta e cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată, fără tiruri de flori. Astea scumpe îmi plac, le accept, sunt femeie. Tututor ne place să primim cadouri. Ăsta cu patru picioare și ochii ăștia albaștri e cel mai frumos, l-am iubit din prima secundă când l-am văzut. Asta nu înseamnă că lucrurile de acolo s-au schimbat! Sunt incerte și nu mă propun. Faptele vorbesc de la sine”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Publicat: 25 Jun. 2020, 11:39 Vedete
Pe aceeași temă