Alex Bodi, declarație de dragoste pentru Bianca Drăgușanu! Ce a putut să spună afaceristul după despărțirea de focoasa rusoaică

Publicat: 18 Jun. 2020, 15:12 Vedete

După o scurtă idilă cu Daria Radionova, Alex Bodi s-a întors în brațele Biancăi Drăgușanu. Afaceristul pare că regretă despărțirea de blondină și pentru a o împăca i-a transmis un mesaj de dragoste public.

Chiar dacă nimeni nu se mai aștepta la o împăcare între cei doi, mai ales că afaceristul se afișase deja la brațul frumoasei rusoaice, iată că destinul i-a adus din nou împreună.

Pentru a-i demonstra blondinei că este serios în privința relației lor, Alex Bodi a publicat pe Instagram o fotograife în care apare alături de blondină, lângă care a atașat și o declarație de iubire pentru ca toată lumea să vadă cine este cu adevărat în inima lui.

”Acceași privire… aceiași ochi… aceleași gânduri, dar prea serioși! Noi ❤️❤️”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei.

Bianca Drăgușanu și-a pus admiratorii serios pe gânduri

După ce în urmă cu câteva zile Bianca Drăgușanu declara că nu știe dacă se va împăca cu Alex Bodi, recent blondina a publicat un mesaj pe Instagram care i-a pus serios pe gânduri pe cei care l-au văzut.

„S-ar putea să nu înțeleg întotdeauna planurile lui Dumnezeu pentru mine, dar le voi accepta întotdeauna, deoarece deciziile Lui sunt mai bune decât ale mele. Amin!”, este mesajul distribuit de blondină la un InstaStory.

Motivul despărțirii celor doi

Bianca Drăgușanu a găsit în telefonul afaceristului mesaje între el și rusoaica Daria. Tânăra și Alex Bodi și-ar fi scris cât de mult le este dor unul față de celălalt, dar și alte lucruri, iar acest lucru a supărat-o foarte tare pe Bianca.

„De aceea a plecat Bianca din vila acestuia. A găsit discuții între el și Daria, discuții din care se înțelegea clar faptul că sunt mai mult decât prieteni. Spuneau că le este dor unul de celălalt, etc. Culmea e că Alex avea discuții cu mai multe femei, nu numai cu Daria. Bianca a văzut negru în fața ochilor, a făcut ditamai scandalul și a plecat”, au spus anumite surse pentru Playtech.

„Daria este extrem de îndrăgostită de Alex de mult timp. La prima vedere, el este un bărbat după care te poți aprinde extrem de repede. Este serios, muncitor, întotdeauna sigur pe el și foarte galant cu femeile. Acum s-a întors la Daria ca la soția lui. Cu cadouri, cu vorbe mari și promisiuni, jură că ea este singura femeie din viața lui. Însă, în același timp, o iubește și pe Bianca. I-a trimis flori, ca să îi amintească acest lucru.

Nu ar vrea să o piardă pe niciuna. Bianca este pasiunea lui, nebunia lui, însă sunt prea multe scandaluri între ei. El spune că Bianca este incapabilă să iubească frumos și demn. De cealaltă parte este Daria, care l-a cucerit prin simplitatea și veselia ei. Daria este o tipă mereu pusă pe șotii, pe distracție, nu are răutăți și nici nu este genul care să creeze certuri. Alex o place pentru asta, spune că îi dă un sentiment de liniște. O mai place și pentru că are propriile afaceri și se descurcă foarte bine, este o femeie independentă”, au mai spus anumite persoane.

Publicat: 18 Jun. 2020, 15:12 Vedete
Pe aceeași temă