Bianca Drăgușanu îl anulează pe Alex Bodi. „A doua mea căsnicie este irelevantă!”

Publicat: 05 iun. 2020, 13:31 Autor: ileana.ghinea General

Epopeea Bianca Drăgușanu – Alex Bodi pare să nu se mai termine. După „spălătoria publică” întâmplată acum aproximativ 3 luni când atacurile veneau din ambele părți, starea de urgență i-a blocat la domiciliu. Moment numai bun, credeau cei care speră la o relație până la adânci bătrâneți în cazul celor doi, în care cei doi amorezi periculoși să găsească o linie verde a relației lor de iubire. Contrar așteptărilor, au găsit o linie, doar că a fost roșie.

Se pare că aerul sub același acoperiș nu le priește celor doi pentru că mai devreme sau mai târziu iubirea se lasă cu explozie. Explozie este și acum. Cei doi sunt despărțiți… DIN NOU! OK… să ne abținem de la întrebări de genul: „Până când” sau „Cine este la rând” și să ne axăm pe fapte și chestiuni concrete.

Bianca Drăgușanu îl anulează pe Alex Bodi. „A doua mea căsnicie este irelevantă!”

Invitată astăzi la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, în plin elan în care povestea cum fiecare experiență pe care o are o face să fie mai bună, mai frumoasă, mai minunată, fosta soție a lui Victor Slav a ținut să-și anuleze cel mai proaspăt amor. „A doua mea căsnicie este irelevantă! Nu avem copii, nu contează pentru mine”, a povestit Bianca Drăgușanu, în direct la Pro TV. Păcat… părea că trăiește cu adevărat ACEA poveste de dragoste și că în sfârșit și-a găsit un bărbat pe măsura ei.

În altă ordine de idei, lăsând deoparte amorul unde se vede treaba că are mare ghinion, în această perioadă Bianca Drăgușanu își umple din nou timpul cu pitica Sofia, pe care o vedem des pe story atunci când mămica ei are un impas amoros. De asemenea, face treabă multă la atelier și caută noi intervenții chirurgicale pe care să le încerce.

Cea mai recentă… implantul de sprâncene. „M-a ras în cap și mi-a pus peste 300 de fire în 4 ore!”, povestește Bianca despre cea mai nouă intervenție estetică.

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38. Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrănețe mă vad o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahar și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții.”, conchis blonda.
Ocupată DIVA noastră, ocupată!

Anamaria Prodan e bombă sexy! Cum arăta înainte de a avea un look de fotomodel! VIDEO

 

Publicat: 05 iun. 2020, 13:31 Autor: ileana.ghinea General
Pe aceeași temă