Alex Bodi s-a iubit în secret cu o femeie celebră din România: ”Am zis că nu vrem să stricăm ce-a fost frumos”

Publicat: 28 apr. 2022, 12:00 Autor: Maria Apostol Vedete

La scurt timp după despărțirea de Ema Uta, afaceristul a dezvăluit că a avut o relație pasională cu o vedetă din România, și nimeni nu a aflat despre ea!

Despre misterioasa femeie care i-a furat inima, Alex Bodi spune că era celebră.

Am avut o relație, dar am ținut-o mai ascunsă. Am preferat să nu vorbim sau să nu ne afișăm cumva, pentru că ne cunoaștem amândoi cum suntem.

„E cineva cunoscut și nu avea rost, pentru că știa unde duce și am zis că nu vrem să stricăm ce-a fost frumos, să repetăm anumite greșeli”, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.

Alex Bodi a fost, toamna trecută, invitatul lui Denise Rifai, în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D și a răspuns celor mai piperate întrebări.

În plus, afaceristul a fost întrebat și despre acuzațiile de trafic de persoane. Dar și despre cele în care i-ar fi cerut Biancăi Drăgușanu să se prostinueze. În acest context, Alex Bodi a negat vehement.

Doamne ferește, niciodată. Sub nicio formă. Nici nu s-a pus problema de așa ceva. Bianca a fost cu mine, în doi ani de relație, un an jumate numai în vacanță. Nu există nici cea mai vagă urmă de discuție despre așa ceva„.

Acuzat că face trafic de persoane

Acuzații similare au fost făcute și la adresa fostei sale soții, Iulia Sălăgean, cea alături de care are și un copil. Alex Bodi a negat și de această dată.

Niciodată. În primul rând Iulia Sălăgean nu are declarații sau denunțuri împotriva mea. Ea a fost chemată ca martor în septembrie și a specificat că nu am forțat-o, nu am obligat-o, pentru că ea a muncit din proprie inițiativă. Între mine și ea nu au existat niciodată episoade de violență sau abuzuri. Era dansatoare într-un club. Referitor la domnul Adrian Tâmplaru, este nașul fetei mele pe care l-am cunoscut în Germania când avea un restaurant. Dânsul se ocupa de restaurant și timp de 2 ani eu nu l-am văzut să se implice în afaceri ilegale„, a mai spus acesta.

Publicat: 28 apr. 2022, 12:00 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă