Alex Bodi și-a cumpărăt o ”jucărie” pe trei roți, fioroasă, pentru care a plătit 30.000 de euro!

Publicat: 10 apr. 2022, 10:05 Autor: Maria Apostol Vedete

Alex Bodi și Mihai Costea s-au întâlnit și au testat un triciclu ”fioros”! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și-a prezentat ”jucăria” de 30.000 euro în fața prietenului fotbalist.

Afacerile par să-i meargă din plin, iar planul amoros este și el stabil, așa că Alex Bodi se poate bucura, fără nicio problemă, de automobilele pe care le are în garaj. Și-a luat „jucăria”, un Polaris Slingshot – un triciclu, care are detalii tehnice specifice autoturismelor-, și a ieșit să facă o zonă, cum se spune printre băieți.

Dar nu singur, ci alături de prietenul Mihai Costea. S-au băgat amândoi la „dublu” și apoi au demarat! Paparazzi CANCAN.RO au fost pe fază și au surprins imagini exclusive!

30.000 de euro a scos Alex Bodi pentru Polaris Slingshot pe care-l conduce pe străzile din Capitală. O jucărie pentru băieți mari, ar spune unii. Desigur, cei invidioși! O conduce atunci când vrea să fie singur, să se deconecteze, sau când vrea să se dea mare.

Exact ca zilele trecute! Mihai Costea a fost cel în fața căruia musculosul s-a fălit. Au petrecut câteva zeci de minute în interiorul unui restaurant cu specific libanez, pe „Nicolae G. Caramfil”, unde, cel mai probabil, au pus la cale planul pe care urmau să-l respecte întocmai. Mai multe detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Publicat: 10 apr. 2022, 10:05 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă