Bianca Drăgușanu, hotărâtă să formeze din nou un cuplu cu Alex Bodi: ”Voi accepta planurile lui Dumnezeu pentru mine”

Publicat: 17 Jun. 2020, 13:21 Vedete

După un scandal care a ținut prima pagina a tabloidelor din România, Bianca Drăgușanu pare hotărâtă să lase în urmă toate aceste discuții.  Blondina a publicat recent un mesaj pe rețelele de socializare, prin care le dă de înțeles fanilor săi că îi mai acordă o șansă lui Alex Bodi. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit și împăcat de atâtea ori, încât fanii lor nu știu ce să mai creadă. Deși de această dată nimeni nu se mai aștepta la o împăcare între cei doi, mai ales că afaceristul își anunțase deja public relația cu frumoasa ruoaică, iată că dragostea dintre ei a învins.

Bianca Drăgușanu și-a pus admiratorii serios pe gânduri

După ce în urmă cu câteva zile Bianca Drăgușanu declara că nu știe dacă se va împăca cu Alex Bodi, recent blondina a publicat un mesaj pe Instagram care i-a pus serios pe gânduri pe cei care l-au văzut.

„S-ar putea să nu înțeleg întotdeauna planurile lui Dumnezeu pentru mine, dar le voi accepta întotdeauna, deoarece deciziile Lui sunt mai bune decât ale mele. Amin!”, este mesajul distribuit de blondină la un InstaStory.

Bianca Drăgușanu a ars buchetul de flori pe care l-ar fi primit de la Alex Bodi

Recent, Bianca Drăgușanu a ieșit în oraș, cu ocazia redeschiderii teraselor și a decis să meargă la un pahar de vorbă cu doi prieteni. Acolo, aceștia au fost surprinși la o masă, la o terasă din zona Herăstrău. Bianca Drăgușanu a fost surprinsă ”undercover„, dacă am putea spune așa, cu ochelari la ochi și cu ochii ațintiți în telefon.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a reacționat și după un gest pe care l-a făcut: a ars un buchet cu trandafiri albi pe care l-ar fi primit de la Alex Bodi. Atunci, în timp ce pe fundal se auzeau versuri dintr-o piesă de-ale Deliei, blondina a dat foc la buchetul cu flori.

Publicat: 17 Jun. 2020, 13:21 Vedete
Pe aceeași temă