Video sexy! Bianca Drăgușanu, ondulări în pași de dans! Cum s-a filmat vedeta

Publicat: 27 May. 2020, 13:53 Vedete

Toată lumea știe că Bianca Drăgușanu e super sexy, o femeie de succes și o mamă iubitoare. Dar ce spuneți despre imaginile provocatoare, foarte sexy, pe care vedeta le-a postat pe internet?

De când cu ”febra” Tik Tok-ului, din ce în ce mai multe vedete au asaltat platforma și încarcă videoclipuri în timp ce fac anumite activități sau pur și simplu dansează. În acest ”tărâm” al aplicației se află și frumoasa Bianca Drăgușanu. Vedeta a postat un videoclip scurt, obscur, în care dansează îmbrăcată în lenjerie intimă, pe tocuri înalte. Evident, videoclipul a strâns numeroase aprecieri din partea urmăritorilor! Ba mai mult decât atât, a strâns și peste 100.000 de vizualizări la filmuleț!

View this post on Instagram

Hello monday 🌎👑 #onlygoodvibes✨ #fun #smile #summer #sexy #summervibes #tan #blackandwhite #loved #free #thankful🙏🏻 #pantera 🐆 #fit #gymmotivation #happy ♥️👑

A post shared by Bianca Dragusanu 🌟 (@biancadragusanu18) on

Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut! A plătit 5.000 de euro pentru o nouă intervenție estetică

Se cunoaște faptul că Bianca Drăgușanu este adepta frumuseții și modei, iar în orice lucru pe care îl face presară aceste atuuri ale ei. Vedeta, totuși, recent, și-a făcut o intervenție, judecând după imaginile care apar pe social media.

Pare-se că Bianca Drăgușanu a apelat din nou la medicul estetician, de data aceasta pentru a își ”rotunji” posteriorul. 5000 de euro a investit în funduleț, pentru a-l ”tuna”, iar procedura s-a observat imediat! Dorința de a fi o păpușică i s-a îndeplinit frumoasei vedete! În data de 6 martie, Bianca Drăgușanu a împlinit 38 de ani, iar multe femei o invidiază. Are o fetiță superbă, vedeta arată foarte bine, e fit și mereu atentă la ce poartă, ce mănâncă, ce face.

Și, evident, nu ascunde faptul că merge și la medicul ei estetician pentru o ”reîmprospătare” – dacă am putea-o numi așa. Bianca a recunoscut că și-a făcut o mărire cu implant fesier, care ar fi costat în jur de 5000 de euro, arată Click.ro. De-a lungul timpului, blondina a făcut multe operații estetice și tratamente, care s-au ridicat până la suma de 50.000 de euro, spune sursa.

Publicat: 27 May. 2020, 13:53 Vedete
Pe aceeași temă