Bianca Drăgușanu nu se lasă ”învinsă” de autoizolare! Vedeta face sport acasă

Publicat: 25 Mar. 2020, 14:27 Vedete

Bianca Drăgușanu nu se lasă deloc și face exerciții fizice pentru a se menține în formă chiar și în autoizolare. Nu doar că aleargă pe bandă, face stretching sau exerciții fizice pentru coloană, dar vedeta petrece timp chiar alături de prietenii ei.

Chiar dacă autoritățile române au rugat cetățenii să stea în locuințe pentru a stopa răspândirea virusul venit din China, Bianca Drăgușanu a mai ”fentat” un pic această situație, fiind nevoită să se deplaseze de la domiciliu în anumite puncte din Capitală în scop personal. De asemenea, vedeta se bucură de timpul petrecut acasă, lângă familie. Recent, ea a divorțat de Alex Bodi.

”Da, sunt la sală, si eu am sală acasă da, sunt prietenii mei, la mine acasă la sală. 3 prieteni la mine la sală, nu va impacientați că nu ies, nu mă expun, sunt un exemplu pozitiv”, a spus ea pe InstaStory.

Motivul uluitor pentru care Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat

Bianca și Alex au divorțat, recent, la notar, după o căsnicie de doar câteva luni și o relație de aproximativ doi ani. În ultima perioadă, cei doi au tot avut certuri, au făcut scandal chiar și în locuri publice, semn că între ei nu mergea ceva… S-a tot vorbit despre gelozie, din partea amândurora. Ei bine, CIAO.ro a aflat că majoritatea certurilor dintre ei erau… culmea… din cauza anumitor imagini pe care frumoasa blondină le posta pe conturile ei de socializare. Bodi i-ar fi spus de mai multe ori să înceteze să mai pozeze în bombă sexy pentru că e femeie măritată și nu se cade.

Bianca Drăgușanu și Bodi, ceartă din cauza pozelor

Bodi i-a tot zis să nu mai posteze poze cu ea așa sexy, să lase la vedere anumite părți ale trupului pentru că unii interpretează greșit aceste imagini și au impresia că vrea să atragă pretendenți, să agațe. El i-ar fi spus că e femeie măritată, că are aproape 40 de ani și că nu se mai cade să pozeze atât de sexy. Că poate fi sexy și îmbrăcată până în gât. Ea îi argumenta că are contracte de imagine și că trebuie să le onoreze. Bodi spune că înțelege contractele de imagine, însă multe postări de-ale ei erau sexy… și atât, nu promova nimic, decât trupul ei sexy. Multe discuții ar fi avut pe acest subiect. Ar fi încercat să-i explice că e soția lui, că Dumnezeu i-a binecuvântat cu sentimente puternice, că au de toate, n-au lipsuri și că nu le mai trebuie nimic”, susțin surse din anturajul celor doi foști soți.

Publicat: 25 Mar. 2020, 14:27 Vedete
Pe aceeași temă