Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut! A plătit 5.000 de euro pentru o nouă intervenție estetică

Publicat: 19 May. 2020, 10:19 Vedete

Se cunoaște faptul că Bianca Drăgușanu este adepta frumuseții și modei, iar în orice lucru pe care îl face presară aceste atuuri ale ei. Vedeta, totuși, recent, și-a făcut o intervenție, judecând după imaginile care apar pe social media.

Pare-se că Bianca Drăgușanu a apelat din nou la medicul estetician, de data aceasta pentru a își ”rotunji” posteriorul. 5000 de euro a investit în funduleț, pentru a-l ”tuna”, iar procedura s-a observat imediat! Dorința de a fi o păpușică i s-a îndeplinit frumoasei vedete!

În data de 6 martie, Bianca Drăgușanu a împlinit 38 de ani, iar multe femei o invidiază. Are o fetiță superbă, vedeta arată foarte bine, e fit și mereu atentă la ce poartă, ce mănâncă, ce face.

Și, evident, nu ascunde faptul că merge și la medicul ei estetician pentru o ”reîmprospătare” – dacă am putea-o numi așa. Bianca a recunoscut că și-a făcut o mărire cu implant fesier, care ar fi costat în jur de 5000 de euro, arată Click.ro. De-a lungul timpului, blondina a făcut multe operații estetice și tratamente, care s-au ridicat până la suma de 50.000 de euro, spune sursa.

Publicat: 19 May. 2020, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă