Alex Bodi le plătește interlopilor o ”taxă de șmecherie” ca să poată umbla liniștit prin București

Publicat: 18 oct. 2021, 10:52 Autor: Maria Apostol Vedete

Alex Bodi le plătește interlopilor o ”taxă de șmecherie”. Dovada acestui fapt o face inclusiv anturajul în care apare des cu ei pe la mese, înconjurați de lăutari. Șeful ”Caranilor” pare să fie cel care se bucură de banii lui Bodi. 

Alex Bodi s-a aflat într-o perfectă relație de prietenie cu șeful ”Caranilor”, Costel, dar și cu membrii de vază ai clanului. Au făcut multe petreceri împreună, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu a imortalizat acțiunile, postându-le, poate ca o mândrie, pe rețelele de socializare.

Azi așa, mâine așa… Pe Costel l-ar fi deranjat. Și-ar fi vărsat năduful într-o seară, la o masă, unde lângă el și Bodi au fost prezenți mai mulți amici.

Atunci ar fi erupt „vulcanul”. Costel i-ar fi transmis lui Bodi nemulțumirile, ba chiar ar fi făcut-o, la un moment dat, pe un ton ridicat. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Alex Bodi a fost arestat

În urmă cu aproximativ o săptămână, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns din nou în arest preventiv. Trimis în judecată pentru proxenetism și spălare de bani, el a lipsit la un termen de judecată, deși era sub control judiciar.

Hotărârea a fost luată de judecătorii Curții de Apel Craiova și nu mai poate fi contestată.

Instanța a decis înlocuirea controlului judiciar cu arest preventiv pentru 30 de zile în cazul lui Bodi.

Judecătorii au admis cererea procurilor DIICOT, cei care l-au trimis în judecată pentru proxenetism, spălare de bani și șantaj. Anchetatorii au stabilit că Alexandru Bodi a lipsit de la un termen de judecată din septembrie, când se verifica măsura preventivă în cazul lui.

Cum face bani clanul Caran

Clanul Caran a venit în București din comuna Piteasca, județul Ilfov, la începutul anilor 2000, după ce membrii grupării ar fi fost „dislocați” din localitatea respectivă de o altă familie influentă. Ulterior, s-au stabilit în Pantelimon, unde încet, încet s-au impus pe stradă.

Au venit izgoniţi chiar de acolo din sat de o familie mai puternică. Mitu a lui Caran este tatăl cel bătrân cu fiii săi – Aurel al lui Caran, Costel al lui Caran, Emil al lui Caran. S-au stabilit în periferia Bucureștiului, undeva în Pantelimon. Acolo au început mici infracţiuni, furturi, tâlhării şi, odată cu dobândirea banilor, au trecut la proxenetism, la taxe de protecţie pentru comercianţii din zonă, infracțiuni de şantaj ca să-şi mărească puterea.

De-a lungul timpului, au ajuns să acumuleze sume foarte mari din săvârşirea acestor infracţiuni, inclusiv cluburi în Bucureşti şi pe litoral şi să aibă o viaţă foarte luxoasă – maşini de lux, case, haine, ceasuri în condiţiile în care, dacă îi verificam, nu păreau să aibă vreun loc de muncă sau maxim vreo firmuliţă care nu avea cine ştie ce activitate”, a precizat, recent, Adrian Târlea, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Publicat: 18 oct. 2021, 10:52 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă