Alex Bodi, la un pas de a produce o tragedie! Polițiștii au avut un șoc când i-au oprit mașina

Publicat: 24 Jun. 2020, 09:22 Vedete

Alex Bodi urmărit de ghinion! Afaceristul a fost oprit în trafic din cauza vitezei excesive, însă polițiștii și-au dat seama că acesta ar fi trebuit să fie în izolare. Acesta a fost dus în carantină instituționalizată la Hotel Ramada, potrivit unsor surse citate de Gândul

Azi-noapte, iubitul Biancăi Drăgușanu, aflat la volanul uneia dintre mașinile sale luxoase, a fost oprit de agenții rutieri pe șoseaua Pipera.

Alex Bod a gonit cu Lamborghini-ul lui cu nu mai puțin de 104 km/h, în condițiile în care nu trebuia să aibă mai mult de 50 km/h pe porținea respectivă de drum. A fost legitimat, iar în urma verificărilor polițiștii au avut parte de o surpriză de proporții. Afaceristul a încălcat regulile aplicate persoanelor întoarse din anumite țări, așa că a fost escortat de oamenii legii într-un centru de carantină.

”La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată într-un comunicat al poliței.

Alex Bodi, îndrăgostit lulea de Bianca Drăgușanu

Chiar dacă nimeni nu se mai aștepta la o împăcare între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, mai ales că afaceristul se afișase deja la brațul frumoasei rusoaice Daria, iată că destinul i-a adus din nou împreună.

Pentru a-i demonstra blondinei că este serios în privința relației lor, omul de afaceri a publicat pe Instagram o fotograife în care apare alături de blondină, lângă care a atașat și o declarație de iubire pentru ca toată lumea să vadă cine este cu adevărat în inima lui.

”Acceași privire… aceiași ochi… aceleași gânduri, dar prea serioși! Noi ❤️❤️”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei.

 

Publicat: 24 Jun. 2020, 09:22 Vedete
Pe aceeași temă