Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu despre împăcarea cu Alex Bodi: „Încerc să îl înțeleg”

Publicat: 16 Jun. 2020, 14:23 Vedete

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu trăiesc de câteva luni o relație tumultoasă. Cei doi s-au despărțit, s-au împăcat, iar în acest moment au ajuns să aibă o relație… de prietenie.

Chiar dacă în acest moment celebrul afacerist regretă despărțirea de Bianca Drăgușanu și încearcă să se împace cu diva, frumoasa blondină nu pare că se lasă recucerită atât de ușor.

Recent, Bianca Drăgușanu a primit din partea fostului soț un cadou superb, un pui de pomeranian, însă se pare că sexy blondina nu se alasă atât de ușor impresionată.

„Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil”, a declarat Bianca Drăgușanu, invitată la o emisiune tv.

Dacă Bianca Drăgușanu nu este sigură de ceea ce se va întâmpla în viitor în ceea ce privește relația cu Alex Bodi, afaceristul o privește pe blondină ca pe singura femeie cu care și-a asumat public sentimentele de iubire.

”Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toata nebunia asta e ceva sigur (…) Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni”, a spus Alex Bodi potrivit surselor Antena Stars.

Ce spune rusoaica Daria despre împăcarea celor doi

despre împăcarea dintre Bodi și Bianca, Daria nu are cuvinte frumoase de spus. Rusoaica este de părere că afaceristul o va înșela din nou pe blondină, așa cum a făcut până acum.

”Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?”, a declarat fotomodelul.

 

Publicat: 16 Jun. 2020, 14:23 Vedete
Pe aceeași temă