Alex Bodi este prins într-un triunghi amoros? Ema Uta a plătit în rate vacanța din Maldive, dar el s-a gândit doar la fosta iubită

Publicat: 18 feb. 2022, 10:30 Autor: Maria Apostol Vedete

Noi detalii ies la iveală despre cel mai nou cuplu din showbiz. Se pare că Ema Uta ar fi făcut niște sacrificii mari pentru a petrece o vacanță alături de Alex Bodi. Așadar, pentru o vacanță în Maldive, ea ar fi făcut rate ca să poată plăti întreg pachetul. 

După un început de relație cu du-te-vino, Alex Bodi și Ema Uta au sărbătorit împăcarea într-un stil grandios, în Maldive. Și detaliile plecării lor sutn cel puțin spectaculoase!

Escapada nu a fost deloc ieftină, a costat 30.000 de euro și, surpriză, a fost plătită de make-up artistul vedetelor. Și nu de fostul soț al Biancăi Drăgușanu, care pozează într-un bărbat super-potent financiar.

Potrivit unor surse, cu planurile bine puse la punct, Ema Uta a mers la una dintre agențiile de turism cu care colaborează de mai mult timp. A spus destinația și a aflat prețul. 30.000 de euro! Mult! Așa că ar fi decis să facă un „credit” la reprezentanții agenției. A solicitat ca suma totală să poată fi plătită în trei rate, a câte 10.000 de euro. Cererea i-a fost aprobată, așa că make-up artistul a început să-și facă bagajele! În tot acest timp, se pare că Alex Bodi a fost cu gândul la fosta iubită, pe care ar încerca s-o recucerească… Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Dan Capatos, despre Ema Uta: ”Femeia e disperată, agățată de Alex Bodi”

La scurt timp după ce Ema Uta și Alex Bodi au plecat în prima lor vacanță împreună, în Bahamas, Dan Capatos, unul dintre prietenii afaceristului, a făcut comentarii dure la adresa noii lui iubite.

N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu ca Ema Uta stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, a declarat prezentatorul de la Antena Stars, care este bun prieten cu Alex Bodi.

Pentru cei care nu o știu, Ema Uta este make-up artistul preferat al vedetelor de la noi. Sau așa cum este supranumită ”Regina Transformărilor”. Asta deoarece tânăra în vârstă de 30 de ani reușește să facă minuni din chipul oricărei femei care se lasă pe mâinile sale.

Publicat: 18 feb. 2022, 10:30 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă