Bianca Drăgușanu s-a pus din nou pe slăbit: ”Am constatat că în această vacanță m-am îngrășat. Nu vă zic cât!”

Publicat: 07 Aug. 2020, 13:32 Vedete

Bianca Drăgușanu s-a decis! Blondina vrea să se pună din nou pe slăbit, după ce a constatat că a luat câteva kilograme în plus.

Vedeta susține că a savurat preparatele pe care le mănâncă de obicei partenerul ei de viață, astfel rezultând la îngrășarea cu câteva kilograme a vedetei. Hotărâtă, Bianca Drăgușanu a spus pe instastoru urmăritorilor ei că este pregătită să revină la alimentația sănătoasă pentru a scăpa de cele câteva kilograme în plus pe care le-a acumulat în vacanță. Primul pas: salată de varză și piept de pui! Vedeta a mai mărturisit că și Alex Bodi trebuie să țină dietă cu ea.

”Am constatat că în această vacanță m-am îngrășat. Nu vă zic cât! Dar m-am îngrășat. Și m-am gândit să intru la dietă. (…) Acum mănânc salată de varză. Și acum trebuie să slăbească și dragostea cu mine și trebuie să mănânce ce mănânc și eu. Pentru că până acum am mâncat ce mănâncă și el. Și nu fac atât de mult sport pentru că trebuie să țin telefonul în mână. Ai ceva de declarat pentru kilogramele mele? Azi doar piept de pui cu salată de varză!”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instastory.

Ce scrie presa internațională despre Bianca Drăgușanu

Românca a anunțat ce dorință are! Bianca Drăgușanu își dorește să își deschidă o școală de dive, pentru ca tinerele care vor să se înscrie să învețe cum să fie un ”megastar adevărat”. Totodată, jurnaliștii de la Daily Star au mai scris și despre ce tipuri de intervenții estetice și-a făcut vedeta. Astfel că, potrivit articolului, Bianca Drăgușanu are fațete dentare de aproape 6000 de euro, și-a mărit sânii și posteriorul, și-a subțiat gleznele, și-a îndreptat nasul, dar și că și-ar fi scos câteva coaste.

„Eu vreau să deschid o ”școală de dive”. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la ”școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Cancan.

Publicat: 07 Aug. 2020, 13:32 Vedete
Pe aceeași temă