De ce Cătălin Botezatu nu s-a mai afișat cu nicio femeie la braț, după Bianca Drăgușanu

Publicat: 01 Jul. 2020, 10:10 Vedete

Celebrul designer Cătălin Botezatu a cunoscut faima încă de mic. Iar odată cu celebritatea, și domnișoarele au vrut să fie la brațul lui!

E carismatic, sincer și mereu la punct cu toate detaliile. Cătălin Botezatu a avut relații personale, iar una dintre acestea a fost cu Bianca Drăgușanu. Dar după ce s-a despărțit de ea, vedeta nu s-a mai afișat la braț cu o altă femeie în public. Dar care să fie motivul oare?

„Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional”, a spus el.

„Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă munca”, a mai spus Botezatu pentru publicația Click!.

Ce nu știai despre viața intimă a lui Cătălin Botezatu

De-a lungul timpului, multe persoane s-au întrebat dacă cumva designerul Cătălin Botezatu este atras și de bărbați. Astfel, răspunsul a fost aflat: da, și se mândrește! Mai mult decât atât, el a mărturisit că a făcut și niște ”prostii” din punct de vedere sexual.

” Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual…. Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul”, a declarat Cătălin Botezatu.

Publicat: 01 Jul. 2020, 10:10 Vedete
Pe aceeași temă