Ce nu știai despre viața intimă a lui Cătălin Botezatu: ”Mă plac și bărbații, am făcut multe prostii”

Publicat: 26 iun. 2020, 12:20 Autor: Andreea Voicu Vedete

E chipeș, o persoană de succes și mereu cu coloană vertebrală! Designerul Cătălin Botezatu a uimit întotdeauna cu talentul pe care îl are, dar și cu munca pe care o depune în pasiunea pe care o are.

E un designer foarte cunoscut care a cunoscut succesul rapid. Dar puțini sunt cei care cunosc informații despre viața intimă a vedetei. De multe ori l-am observat în public, la diferite evenimente mondene, la brațul mai multor domnișoare, iar printre acestea se numără și Bianca Drăgușanu.

Recent, însă, potrivit Fanatik, designerul Cătălin Botezatu a mărturisit faptul că îi plac și bărbații. Astfel, el s-a declarat a fi bisexual. Totul a spus într-un interviu!

Designerul Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are

De-a lungul timpului, multe persoane s-au întrebat dacă cumva designerul Cătălin Botezatu este atars de bărbați. Astfel, răspunsul a fost aflat: da, și se mândrește! Mai mult decât atât, el a mărturisit că a făcut și niște ”prostii” din punct de vedere sexual.

” Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual….

Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu: ”Nu am timp să mă gândesc la o relație”

” Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine.

A fost pandemie… Vrei să spun adevărul? Nu am o relație stabilă și atunci mi-e frică! Nu am pentru că nu vreau. O relație stabilă, o căsnicie, înseamnă multă responsabilitate. Și nu am timp. Muncesc de dimineață până seara”, a dezvăluit Cătălin Botezatu, pentru o emisiune TV.

Publicat: 26 iun. 2020, 12:20 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă