Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Daniela Crudu a fost snopită în bătaie de iubitul croat

Publicat: 11 feb. 2020, 14:36 Autor: Andreea Voicu Vedete

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat și băgată în spital cu traumatisme.

Întregul incident a avut loc duminică, în jurul orei 05:30 dimineața. Chiar ea ar fi sunat la 112 pentru a cere ajutor. Daniela Crudu a fost transportată la spital. A avut entorsă la gleznă, piramida nazală spartă și traumatisme cranio-cerebrale. Cătălin Botezatu a avut o reacție, după ce Cruduța a fost agresată fizic de iubit.

”Nu mi-a venit să cred când am auzit! Nu sunt de acord niciodată cu astfel de violențe și mai ales ca bărbat să dai într-o femeie, indiferent când te mult te aduce ea în stare să faci acest lucru, nu are nici măcar o justificare! Duritatea este inexplicabilă în astfel de cazuri”, a declarat Cătălin Botezatu, scrie Cancan.

”Pe de altă parte, dacă un bărbat a ajuns să facă așa ceva este posibil ca și Daniela să îl fi determinat să fie atât de violent! Poate unele femei ”și-o cere”, așa cum se spune pe românește, sigur a făcut ea ceva, însă nu trebuia să se termine atât de urât. Îmi pare rău pentru Cruduța, este o persoană mișto, carismatică, atât de veselă mereu și de frumoasă, încât sper să își revină și să își ia viața în piept fără iubitul acesta croat”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Publicat: 11 feb. 2020, 14:36 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă