Cum se simte acum Cătălin Botezatu, după ce anul trecut s-a operat de cancer: „Am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică”

Publicat: 20 Jun. 2020, 14:30 Vedete

Cătălin Botezatu este o personalitate puternică, sinceră și muncitoare. Întotdeauna a știut să pună ceva deoparte, a ajutat multe persoane și mereu s-a gândit ce să le arate nou oamenilor.

De data aceasta, Cătălin Botezatu a vorbit despre ce simte și cum se simte, după ce a stat mult timp în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Celebrul designer a oferit un interviu pentru Click! în care a explicat cum a reușit să treacă peste această perioadă, cum se simte, ce viziuni pentru viitor are, dar și ce a făcut cu afacerile în ultimele luni de zile. Dar, mai ales, cum a înfruntat întreaga perioadă, după ce la sfârșitul anului trecut s-a operat de cancer.

”Făcând parte dintre persoane cu risc crescut, situația m-a făcut să fiu foarte atent. La început am avut acea stare de anxietate, în care dezinfectam totul de mai multe ori. Apoi, în timp, m-am mai potolit, starea de panică a mai trecut, am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem. Am fost și sunt foarte responsabil. Pe toată perioada stării de urgență am respectat indicațiile autorităților, am stat în casă”, a mărturisit designerul.

Cătălin Botezatu: ”Nu mi-am închipuit că vom trăi o astfel de perioadă”

Din punct de vedere alimentar, acum Cătălin nu mai are restricții. Dar, chiar și-așa, nu face excese. Trăiește o viață normală, dar fără să facă sport, deoarece nu poate.

”Sunt vremuri grele pentru că lumea a pierdut foarte mult, cei care o iau de la capăt trebuie să își dea un restart. Este un refresh destul de greu, la capătul căruia nu știi ce se va întâmpla. Priveam de curând, din mașină, mergând pe stradă, câte magazine sunt închise, câte și-au pus lacătul pe ușă. Oamenii pierd și au pierdut multe. Nu mi-am închipuit că vom trăi o astfel de perioadă. Dar asta este și a fost o lecție pentru noi toți, de pe urma căreia ar trebui să învățăm foarte multe. Să nu credeți că pentru cei care au bani va fi mai ușor să treacă peste această perioadă. Dimpotrivă, aceștia având angajați trebuie să gândească fiecare situație de două ori, să se gândească și la familiile acestora. Cum este și cazul meu, îmi doresc foarte tare să îmi păstrez oamenii și, indiferent de situațiile și de problemele cu care ne confruntăm, să mergem înainte”, a mai mărturisit el.

Pe de altă parte, designerul este activ. Se pregătește pentru o nouă colecție de la Paris, care va avea loc în toamnă. Va scoate o nouă linie vestimentară. În toată perioada aceasta, magazinele, fabrica și atelierul au fost închise și, evident, afacerea a avut de suferit. Așa cum spune și el, ”pierderile au fost mari. (…) Dacă Dumnezeu a vrut asta, să ne dea o lecție, trebuie să învățăm ceva de pe urma acesteia”.

Cum se simte acum Cătălin Botezatu, după ce anul trecut s-a operat de cancer

Totodată, Cătălin Botezatu a mărturisit că a trecut pe lângă moarte și că nimic nu îl mai sperie. I-a fost frică, însă s-a rugat și oamenii dragi l-au susținut.

”Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul. Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe”, a mai mărturist el pentru Click!.

Publicat: 20 Jun. 2020, 14:30 Vedete
Pe aceeași temă