Cătălin Botezatu, declaraţie halucinantă: „Sunt în grupul de risc. Am probleme”

Publicat: 10 Apr. 2020, 14:05 Vedete

Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri tulburătoare în plină pandemie de COVID-19. În cadrul unui interviu celebrul designer a recunoscut faptul că se teme de virusul care a creat isterie pe tot globul, mai ales din cauza faptului că se află în grupa de risc.

Deşi a trecut prin momente dificile de-a lungul timpului Cătălin Botezatu nu şi-a pierdut speranţa şi are aceeaşi poftă de viaţă.

„Sunt OK, dar traversăm cu toţii o perioadă dificilă, stăm în casă şi ieşim doar dacă este absolut necesar. Faptul că nu mai ies şi activitatea mea este redusă efectiv la maximum mă face să mă simt, uneori, uşor inutil, dar îmi găsesc tot felul de treburi de făcut acasă. Fac curăţenie, deşi am măşină de spălat vase prefer să le spăl manual. Citesc atât cât îmi permite vederea, pentru că obosesc foarte uşor, mă uit la filme. Încerc să fac lucruri plăcute, pozitive, evit să mă uit la programele de ştiri”, a declarat Cătălin Botezatu pentru okmagazine.ro

„Am probleme de sănătate”

Întrebat dacă îl sperie pandemia de COVID-19, dar și care sunt fricile lui cele mai mari, Botezatu a răspuns: „Da, mă sperie, pentru că este un virus, un duşman invizibil, nu ştii unde este şi nici cum te poţi lupta cu el. Mă sperie pentru că mor foarte mulţi oameni şi nu e drept. Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc şi am probleme de sănătate, cu inima, iar de la operaţie au trecut doar şase luni. Dar îmi pun încrederea în Cel de Sus. Bineînţeles că mă gândesc la părinţii mei, la apropiaţi. Îmi este frică atunci când văd cât de neajutoraţi sunt oamenii, încerc şi eu să ajut cât pot. Voi continua să fac asta pentru că oamenii au nevoie. E o încercare, o perioadă foarte grea pentru noi toţi şi cred că fiecare dintre noi are frici în aceste clipe”.

Publicat: 10 Apr. 2020, 14:05 Vedete
Pe aceeași temă