Catalin Botezatu, de nerecunoscut. Boala l-a imbatranit cu 10 ani

Publicat: 24 Sep. 2019, 10:03 News 3

Designerul a fost operat in urma cu putin timp intr-un spital din Turcia, din cauza problemelor la colon.

Catalin Botezatu, de nerecunoscut. In decursul zilei de duminica, Catalin Botezatu s-a intors in tara si a dat primele declaratii dupa interventia chirurgicala suferita la Instanbul.

In luna iulie, dupa mai multe investigatii, i s-au descoperit problemele de sanatate, avand o tumora la apendice. Astfel ca designerul a fost operat de urgenta intr-un spital privat din Instanbul.

Catalin Botezatu, de nerecunoscut

Catalin Botezatu, de nerecunoscut

In acest moment, Catalin Botezatu se simte bine, spunand ca si-a revenit, insa boala si-a pus amprenta asupra chipului sau, acesta parand cu 10 ani mai in varsta.

„Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată.

Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea”, a scris Botezatu.

Duminica dupa-amiza a luat legatura cu fanii sai si cu prietenii apropiati, acesta filmandu-se pentru a demonstra ca este totul in regula si se simte bine, dezvaluind prin ce a trecut in aceasta perioada grea.

„Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România. Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o să fie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult.

Încă o dată: mii de mulțumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enormă. Cert este că vă iubesc foarte tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc”, a spus acesta pe social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1) on

Publicat: 24 Sep. 2019, 10:03 News 3
Pe aceeași temă