Noi detalii despre starea de sanatate a lui Catalin Botezatu: „Am facut un nou control si…”

Publicat: 30 sept. 2019, 11:09 Autor: Simona News 3

Designerul a trecut prin momente destul de grele dupa ce a fost operat in Turcia.

Noi detalii despre starea de sanatate. Catalin Botezatu a fost supus unei interventii destul de grele, insa totul s-a terminat cu bine, iar acum urmeaza perioada de recuperare.

Astfel ca acesta a vrut sa-si tina fanii la curent cu starea lui actuala de sanatate si le-a lasat un mesaj imbucurator, multumindu-le in acelasi timp pentru sustinerea de care au dat dovada.

Noi detalii despre starea de sanatate

Catalin Botezatu este grav bolnav

„Vă doresc un weekend liniștit!? În ceea ce mă privește, îmi revin încet dar sigur, am făcut un nou control și în curând totul va intra în normal! Mulțumesc încă o dată celor care mi-ați scris mii de mesaje și sunt fericit că nu m-ați uitat!❤️”, este mesajul transmis de Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu, de nerecunoscut. Boala l-a imbatranit cu 10 ani

Designerul a fost operat in urma cu putin timp intr-un spital din Turcia, din cauza problemelor la colon. In decursul zilei de duminica, Catalin Botezatu s-a intors in tara si a dat primele declaratii dupa interventia chirurgicala suferita la Instanbul.

In luna iulie, dupa mai multe investigatii, i s-au descoperit problemele de sanatate, avand o tumora la apendice. Astfel ca designerul a fost operat de urgenta intr-un spital privat din Instanbul.

In acest moment, Catalin Botezatu se simte bine, spunand ca si-a revenit, insa boala si-a pus amprenta asupra chipului sau, acesta parand cu 10 ani mai in varsta.

„Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată.

Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea”, a scris Botezatu.

Publicat: 30 sept. 2019, 11:09 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă