Ce spune Cătălin Botezatu despre împăcările și despărțirile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Publicat: 04 Jun. 2020, 12:23 Vedete

Cătălin Botezatu este o personalitate marcantă și un prieten bun cu Bianca Drăgușanu. Dar chiar și-așa, nu trece cu vedere situația tensionată dintre vedetă și afaceristul Alex Bodi.

Celebrul designer, care are o experiență de viață remarcantă, a vorbit în premieră, potrivit Cancan.ro, despre împăcările și despărțirile dintre Bianca Drăgușanu și afaceristul Alex Bodi, bărbatul alături de care blondina și-a dorit să își întemeieze o familie.

”Nu vreau să comentez prea mult pe acest subiect, pentru că e o poveste cu năbădăi. Eu sunt uimit de toate despărțirile și împăcările lor. Despărțirea e mai grea în astfel de cazuri. Când parcursul unui cuplu întâmpină coborâșuri pot interveni diverse persoane. În majoritatea cazurilor, astfel de persoane sunt de consum, pentru a întări relația sau căsnicia pe care o ai.

Dar acum femeia o să zică: «Voi, bărbații, aveți voie să înșelați și noi nu». Pentru bărbați cam așa e. În momentul în care un bărbat se duce cu o altă femeie nu se consideră că a înșelat. Eu consider că în momentul în care o femeie, o soție, te înșală, ea o face cu sufletul, cu inima și cu ura. În cazul lor cred că ei au consumat deja o bucată mare din relație”, a spus designerul pentru Cancan.ro.

Ce spune Cătălin Botezatu despre buchetul de flori primit de Bianca

”Eu nu vreau să mă hazardez în declarații, dar în cazul lui Alex, cu toate că e cu o altă fată și îi trimite Biancăi un buchet de flori, situația e interpretabilă. Ori a trimis florile pentru că mai ține la ea și vrea să țină caldă relația, ori a trimis buchetul de trandafiri din decență, pentru că vrea să termine relația amiabil și elegant.

Acum nu știu cum a gândit Bodi, nu știu nici cum a gândit Bianca. Femeile sunt mai nervoase în astfel de momente. Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că e tot un fel de dragoste. Pe lângă faptul că este o femeie extraordinară, pe care eu o admir și o susțin, Bianca este și o fire vulcanică, de la care uneori nu știi la ce să te aștepți, iar reacțiile ei sunt pe măsură, dar sunt haioase. Oricum, mie mi-a plăcut acest cuplu, îmi doresc să rămână împreună, dar dacă nu se poate, categoric fiecare trebuie să meargă pe alt drum”, a declarat Cătălin Botezatu.

Publicat: 04 Jun. 2020, 12:23 Vedete
Pe aceeași temă