Bianca Drăgușanu se gândește să se mărite! ”Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop”

Publicat: 04 Aug. 2020, 14:47 Vedete

Bianca Drăgușanu este pregătită să ajungă din nou în fața altarului cu bărbatul pe care îl iubește extrem de mult. Vedeta este hotărâtă să îmbrace rochia de mireasă!

Frumoasa vedetă este pregătită să își ia iar inima în dinți și să se căsătorească cu omul care îi este alături și o prețuiește. Este vorba despre afaceristul Alex Bodi. Cei doi s-au împăcat și au făcut un anunț așteptat de foarte mulți urmăritori ai blondinei.

„Am avut 2 soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat soţia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop”, a povestit Bianca în direct, în platoul unei emisiuni TV, arată Spynews.

Ce scrie presa internațională despre Bianca Drăgușanu

Românca a anunțat ce dorință are! Bianca Drăgușanu își dorește să își deschidă o școală de dive, pentru ca tinerele care vor să se înscrie să învețe cum să fie un ”megastar adevărat”. Totodată, jurnaliștii de la Daily Star au mai scris și despre ce tipuri de intervenții estetice și-a făcut vedeta. Astfel că, potrivit articolului, Bianca Drăgușanu are fațete dentare de aproape 6000 de euro, și-a mărit sânii și posteriorul, și-a subțiat gleznele, și-a îndreptat nasul, dar și că și-ar fi scos câteva coaste.

„Eu vreau să deschid o ”școală de dive”. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la ”școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Cancan.

Publicat: 04 Aug. 2020, 14:47 Vedete
Pe aceeași temă