Ce scrie presa internațională despre Bianca Drăgușanu! ”Păpușica Barbie” vrea să deschidă o școală pentru dive

Publicat: 13 iul. 2020, 15:12 Autor: Andreea Voicu Vedete

Nu doar că este celebră în România, dar Bianca Drăgușanu a ajuns și în presa internațională! Ce scriu străinii despre blondină.

Jurnaliștii de la Daily Star, o publicație din Marea Britanie, scriu despre Bianca Drăgușanu că este precum o ”păpușică Barbie”, având în vedere numărul impresionant de operații estetice pe care blondina le are.

Ce scrie presa internațională despre Bianca Drăgușanu

Românca a anunțat ce dorință are! Bianca Drăgușanu își dorește să își deschidă o școală de dive, pentru ca tinerele care vor să se înscrie să învețe cum să fie un ”megastar adevărat”. Totodată, jurnaliștii de la Daily Star au mai scris și despre ce tipuri de intervenții estetice și-a făcut vedeta. Astfel că, potrivit articolului, Bianca Drăgușanu are fațete dentare de aproape 6000 de euro, și-a mărit sânii și posteriorul, și-a subțiat gleznele, și-a îndreptat nasul, dar și că și-ar fi scos câteva coaste.

„Eu vreau să deschid o ”școală de dive”. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la ”școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Cancan.

Bianca Drăgușanu, toate detaliile despre a treia nuntă!

„Eu mi-aș dori să fie pe o plajă. Prima a fost cu petrecere, cum se face o nuntă. Din a doua n-am înțeles nimic. Ce a fost: la restaurant cu 10 prieteni, asta n-a fost nuntă. Practic am avut o singură nuntă. În a doua nu s-a dansat, doar s-a cinat. Eu când o să mă mărit a doua oară va ști toată planeta, de la rochie, la muzică, la mâncare, la invitați, tot”, a povestit vedeta.

Publicat: 13 iul. 2020, 15:12 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă