Bianca Drăgușanu o face praf pe Claudia Pătrășcanu! „Se vede că e slabă şi cu sufletul, şi cu portofelul. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea”

Publicat: 09 Mar. 2021, 11:38 Vedete

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu este departe de a se fi încheiat. Blondina a transmis din nou un mesaj dur la adresa fostei soții a lui Gabi Bădălău, după ce aceasta a atacat-o pe rețelele de socializare.

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj, iar toți cei care l-au văzut s-au gândit imediat că este un atac la adresa Biancăi Drăgușanu.

”Unele după anumite sume de bani primite, devin moraliste. Mai bine sărac, dar curat”, a transmis Claudia.

La scurt timp, Bianca a trimis în mediul online un răspuns pentru fosta parteneră a lui Bădălău: „Decât săracă și proastă, mai bine realizată și fericită”.

Mai mult, celebra blondină a oferit și o reacție publică, explicând totodată că nu se simte jignită de artistă.

”Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea.

A zis totul despre ea, nu despre mine. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Din contracte de imagine și business. Şi asta chiar dacă a fost pandemie”, a replicat acid Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.ro.

”Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu”

În același timp, Bianca Drăgușanu i-a transmis cântăreței că ar fi bine să consulte un psihiatru, iar dacă nu are bani, este dispusă să îi plătească terapia.

„Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu sau îi fac cadou niște bani. Mie îmi merge bine cu banii. Eu apar la tv sau în public să vorbesc despre afacerile mele şi despre familia mea, nu să jignesc alte femei. Iar ea , din păcate, are o anumită vârstă şi nu ştie decât să îşi facă copiii şi familia de ruşine.

Norocul ei sunt eu, că dacă nu se lega de numele meu, nu o mai băga nimeni în seamă. Se vede că e slabă şi cu sufletul, şi cu portofelul. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea. Nu e problemă. Să îşi revină un pic. Este foarte urât ce face”, a spus iubita lui Gabi Bădălău.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 Mar. 2021, 11:38 Vedete
Pe aceeași temă