Ce spune Bianca Drăgușanu despre relația cu Gabi Bădălău. Blondina este pregătită să facă marele pas: ”Sunt un om care face ce simte”

Publicat: 20 Jan. 2021, 10:05 Vedete

Bianca Drăgușanu este mai fericită ca niciodată! Invitată într-o emisiune TV, frumosa blondina a recunoscut faptul că în viața ei se află cineva care îi aduce zâmbetul pe buze și mai mult decât atât a recunoscut că se află în cea mai bună perioadă a vieții sale.

Bianca Drăgușanu a reușit să uimescă din nou! După momentele grele prin care a trecut nimeni nu se mai aștepta ca vedeta să aibă curaj atât de repede să își facă o altă relație.

Recent, în emisiunea Teo Show, diva a făcut dezvăluiri neașteptate despre bărbatul care o face fericită.

”Acum viața mea este în roz, exact asa cum mi-am dorit-o și cum o merit. Aparențele de cele mai multe ori înșală. Dar acum chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasă periodă a vieții mele, din toate punctele de vedere. Îmi permit orice fel de vacanță și am plecat singură în Dubai. De acolo am plecat cu cineva în Maldive. Nu pot sa zic ca a fost ceva planificat. Am încercat sa o conving pe Ramona (n.r – Gabor) să mergem în Maldive.

Bianca este o persoana foarte spicy, foarte complicată. Mi se întâmplă exact ce îmi doresc să mi se întâmple. Oamenii fericiți nu simt nevoia să-și exprime fericirea. Starea de fericire mi-o induc în fiecare zi singură. Că mai există cineva care mă face fericită e adevărat”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre căsătorie

Totodată, blondina a făcut dezvăluiri și despre o posibilă căsătorie. Deși are 2 divorțuri la activ, Bianca mărturisește că ar mai îmbrăca încă o dată rochia de miresă și asta pentru că își dorește nespus o familie.

”Trăiesc viața pe care o merit și pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Sunt un om care face ce simte. Nu vreau să vorbesc despre partenerul din viața mea. Sunt bine, împlinită din toate punctele de vedere. Am un copil sănătos, afaceri, prieteni (…)

Da, mă mărit… cândva. A treia oară va fi cu noroc. E clar că o să mă mărit, am mai zis chestia asta. (….) Tânjesc după o familie. (…) Pentru viitorul meu soț centrul universului lui voi fi eu. Mai bine rămân singură dacă nu e cum vreau eu”, a mai declarat vedeta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 Jan. 2021, 10:05 Vedete
Pe aceeași temă