Cătălin Botezatu, declarații surprinzătoare despre Bianca Drăgușanu! Se zvonește că ar urma să se căsătorească

Publicat: 15 ian. 2021, 13:55 Autor: Andreea Voicu Vedete

Bianca Drăgușanu se află pe alte meleaguri, acolo unde își dorește să înceapă o nouă viață. Pe rețelele de socializare a postat o serie de imagini în care apare la diferite ieșiri în oraș și chiar și la plajă.

Celebrul designer Cătălin Botezatu a vorbit despre presupusa relație pe care Bianca Drăgușanu ar avea-o cu Gabi Bădălău. Ba chiar vedeta a mărturisit că s-ar oferi chiar să fie naș la nunta pe care ar plănui-o. De mai bine de două săptămâni, Cătălin Botezatu este plecat într-o vacanță din Egipt, dar nu a rămas nicio secundă în urmă cu noutățile din viața prietenei sale, Bianca. Surse din anturajul blondinei spun că ar exista deja o pereche de nași.

“Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău. Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă. În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Playtech.ro.

Ce spune Bianca Drăgușanu după ce Claudia Pătrășcanu a făcut acuzații grave la adresa ei

Bianca spune că nu înțelege de ce Claudia Pătrășcanu a băgat-o în acest scandal, mai ales că problemele dintre ei sunt mai vechi, iar faptul că ei doi au fost surprinși împreună nu reprezintă un pericol pentru familia sau pentru copiii ei.

„Eu nu am destrăbălat familii, cu atât mai mult pe a lui Gabi. Ei sunt în divorț de aproape doi ani. Eu nu am treabă cu familia și copiii lor. Eu sunt o femeie singură și independentă. El este un bărbat singur și independent. Dacă el și fosta soție au probleme este fix problema lor, nu știu de ce mă bagă pe mine în discuția lor? Că nu-și vede copiii din cauza mea? De unde aberațiile astea, pentru că sunt efectiv aberații, eu nu m-am băgat în așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Sursă foto; capturi video Youtube

Publicat: 15 ian. 2021, 13:55 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă