Mama Biancăi Drăgușanu a fost amendată, după ce a sunat la 112 să reclame că vedeta ar fi sechestrată

Publicat: 14 Jan. 2021, 09:12 Vedete

Mama Biancăi Drăgușanu a primit o amendă, după ce a apelat la numărul de urgență 112 să reclame că fiica ei ar fi sechestrată. Ce reacție au avut oamenii legii. Suma pe care a primit-o este de 2000 de lei.

Mama Biancăi Drăgușanu, Madi Dragoș, a fost amendată de oamenii legii, după ce a apelat la 112 să facă o reclamație că fiica ei, fosta soție a lui Alex Bodi, ar fi sechestrată chiar de bărbatul cu care era atunci într-o relație. Întreaga întâmplare a avut loc în luna martie a anului trecut, când mama Biancăi Drăgușanu s-a speriat, după ce fiica sa nu-i mai răspândea la telefon. După ce a institat cu apelurile către vedetă, mama ei s-a speriat și a sunat la 112, spunând că Bianca Drăgușanu ar fi victima unei posibile sechestrări. Apelul a fost preluat atunci de Secția 7. Oamenii legii au mers la locuința Biancăi, după ce a negat acest lucru, iar mama ei s-a ales cu o amendă de 2000 de lei.

Judecătorii i-au dat câștig de cauză femeii în condițiile în care reprezentanții Direcției Generale de Poliție București au lipsit de la proces. S-a cerut o întâmpinare pentru ca dosarul să fie mutat la Capitală, de la Hunedoara. Judecătorii au hotărât să anuleze procesul verbal și hotărârea a rămas definitivă.

Ce arată în dosarul mamei Biancăi Drăgușanu

”În motivarea plângerii petenta a arătat, în esență că, în procesul-verbal de contravenție contestat întocmit de către un agent constatator din cadrul Secției 7 Poliția Capitalei, se arată că la data de 29.02.2020, ora 13,20, aflându-se la domiciliul ei din orașul C____, a apelat intenționat numărul unic 112 pentru determinarea alarmării agenților de poliție, prin declarații false, să intervină la cele sesizate de către ea, în condiția în

care cele sesizate nu au fost confirmate ulterior de către organele de politie, fiind sancționată cu amendă contravențională în valoare de 2.000 lei, conform art. 32 alin. 1 din H.G. nr. 34/2008”,se arată în dosarul cauzei, arată Wowbiz.

”Arată petenta că agenții de poliție s-au limitat la a merge la domiciliul fiicei mele și a-i adresa întrebări acesteia în locul pretinsei agresiuni și în prezenta soțului pretins agresiv și nu au avut în vedere în niciun moment că fiica ei ar putea fi inhibată de prezența soțului sau că ar putea fi traumatizată de agresiunile învederate, din contră, s-au limitat la a constata faptul ca subsemnata a sunat nejustificat la serviciul de urgență și deși fusese semnalată o încălcare a art. 3 din Convenție, nu au întreprins o anchetă efectivă, nu au consemnat dacă fiica ei prezenta urme de agresiuni, nu au consemnat în ce stare emoțională se afla aceasta, nu au audiat pe niciunul dintre soți a doua zi sau ulterior, când impactul emoțional al pretinsului eveniment ar fi fost diminuat și fiica ei ar fi putut oferi mai multe detalii, nemaifiind sub influența șocului evenimentului”, se mai arată în dosar.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 14 Jan. 2021, 09:12 Vedete
Pe aceeași temă