Alessia s-a despartit de tatal copilului ei. Aceasta trece printr-o perioada neagra

Publicat: 01 iul. 2019, 17:20 Autor: Simona Vedete

Elena Baboia este nevoita sa o ia de la zero dupa ce relatia dintre ea si tatal copilului ei s-a destramat.

Alessia s-a despartit de tatal copilului ei. Aceasta trece prin clipe extrem de grele, fiindca trebuie sa se descurce singura, sa aiba grija de copil si in acelasi timp sa se concentreze si pe cariera muzicala.

Cei care ii sunt alaturi sunt parintii ei, care o ajuta sa treaca mai usor peste aceasta perioada nefasta. In cadrul emisiunii Star Matinal, aceasta a povestit drama prin care trece.

Alessia s-a despartit de tatal copilului ei
Cantareata Alessia a trecut prin momente inspaimantatoare

„Nu am fost dată afară din casă. Pur şi simplu am acceptat condiţia de a împărţi totul. Nu mai pot face faţă acestui stres continuu. Analizele nu mi-au ieşit foarte bine. Doctorii mi-au spus să mă liniştesc dacă nu îmi vor prelungi cu încă trei luni antibioticul.

Am ales această condiţie. Să ies din această poveste cât mai repede. Noi suntem despărţiţi de mai mult timp. A vrut doar să clarific că nu am fost dată afară din casă. Am avut de ales dintre casă şi maşină pentru că nu puteam să îmi cresc copilul în maşină.

El s-a răzgândit apoi, a vrut să împărţit totul jumate cu jumate. Când am început să mă simt rău, am fost la medic şi s-a cerut de urgenţă reevaluarea mea şi s-a constatat că nu îmi este favorabilă. Mi s-a spus să fac tot ce îmi stă în putinţă să ies din acest stres.

Am ales să accept condiţiile lui astfel încât să se termine o dată şi să pot să îmi cresc copilul liniştită. Dumnezeu şi părinţii mei, cine să mă ajute? Cât se poate, până când nu intervin orgoliile (n.r. plânge). Cât îmi permit şi mie nervii (n.r. relaţia cu tatăl copilului). Nici nu mai vreau să lupt cu concepţiile cuiva. Vreau pur şi simplu să scap” a spus aceasta, potrivit Libertatea.

Publicat: 01 iul. 2019, 17:20 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×