Piedone a plecat cu nepotii in vacanta si are mare grija de ei

Publicat: 01 Jul. 2019, 15:12 News 3

Piedone Cristian Popescu si sotia sa se afla in vacanta pe litoral, iar alaturi de ei sunt si nepoteii.

Piedone a plecat cu nepotii in vacanta. Fostul prima al Sectorului 4 se afla in vacanta cu sotia sa si cei doi nepoti, o fetita si un baiat, fiind copiii fiului lor.

Paparazii WOWbiz i-au surprins pe bunicii care aveau grija de nepoteii lor, fiind cu ochii pe ei tot timpul ca acestia sa nu intre in apa, pentru ca valurile erau mult prea puternice si se spargeau la mal.

Piedone a plecat cu nepotii in vacanta

Piedone a plecat cu nepotii in vacanta

Piedone are de gand sa se intoarca in politica, acest lucru anuntandu-l de curand. Vrea sa ocupe functia de coordonator politic national al Partidul Umanist din Romania (Social-Liberal), fostul Partid Umanist Roman/Partid Conservator.

Dupa tragedia cu Colectiv din octombrie 2015, Piedone si-a dat demisia. Astfel, in docarul Colectiv, Cristian Popescu Piedone a fost trimis in judecată in luna mai 2016, fiind acuzat de abuz în serviciu pentru modul in care au fost emise acordul de functionare si autorizatia de functionare pentru SC Colectiv Club SRL.

Cristian Victor Piedone Popescu este un politician roman, membru al PPU-SL, primar al Sectorului 4 din Bucuresti de la alegerie locale din anul 2008 si pana la demisia sa din 4 noiembrie 2015, cauzata de incendiul din clubul Colectiv.

Pe 3 noiembrie 2011 a anuntat in cadrul conferinței UNPR Bucuresti că paraseste PC, iar pe 30 martie 2012 a anunțat ca va candida pentru USL dupa cateva luni in care a stat la UNPR.

Publicat: 01 Jul. 2019, 15:12 News 3
Pe aceeași temă