Primarul Piedone este ”Regele petrecerilor” la Mamaia! Imagini exclusive

Publicat: 08 Jul. 2021, 21:52 Vedete

Primarul Sectorului 5 a fost, zilele trecute, într-o escapadă la mare, alături de grup de prieteni, unde au petrecut până în zori. Cheful a fost pe cinste, iar șampaniile și artificiile au fost la discreție! A doua zi, gașca edilului s-a ”dres” la o ciorbă de potroace.

Weekend-ul trecut, Cristian Popescu Piedone a chefuit în stilul grande în clubul Breeze din Mamaia. Alături i-a fost un grup de prieteni care au ”gravitat” toată noaptea în jurul lui, pentru că, deși este văzut rar în ipostaza asta, Piedone este sufletul petrecerilor, clar.

După ce au socializat, au râs împreună și și-au împărtășit poze de prin telefoane, a început adevărata distracție! Niciunul dintre ei nu s-a dat în lături de la dans, ba chiar s-au angrenat într-o mică horă, din care Piedone nu a lipsit.

Nelipsite au fost și șampaniile cu artificii, aduse de ospătari, care au făcut grupul lui Piedone și mai interesant pentru restul lumii din jur.

Primarul s-a bucurat de câteva pahare, însă a fost cumpătat. I-au fost suficiente cât să-i dea puțin curaj ca să se lase purtat de val.

Ce-i drept, i-a fost cam greu să se despartă de telefon, părând că mereu apăreau probleme ce nu suportau amânare.

După ce a chefuit, primarul, împreună cu un prietenii săi, s-au ”dres” a doua zi cu o ciorbă de potroace, la terasă, unde au tras concluziile unei nopți albe de ”băieție”.

Publicat: 08 Jul. 2021, 21:52 Vedete
Pe aceeași temă