Ce servicii de repatriere decedati internațional să alegeți?

Publicat: 01 Jul. 2019, 14:07 Life
Ce servicii de repatriere decedati internațional să alegeți?

Situații dramatice, în care o persoană dragă, aflată în stăinătate poate deceda se întâmplă inevitabil.

Ce servicii de repatriere decedati internațional să alegeți? În acele condiții cea mai urgentă problemă este aceea de a vă ocupa de repatrierea persoanei decedate. Cum acest gen de transport nu poate fi organizat de orice companie de pompe funebre, în condiți normale, obligatoriu va trebui să apalați la servicii de repatriere decedati internațional. Doar astfel demersul poate fi unul mai simplu și mai rapid.

Pentru a vă ajuta cu profesionalism în astfel de situații, firma de Repatriere Romania – Funebri  Santa Maria oferă servicii de transport funerar internațional din Anglia, Italia, Spania, Franța, Germania, Austira, Olanda, Belgia, Grecia, Suedia etc. Acest gen de servicii funerare sunt prestate atât pentru persoane juridice, inclusiv multinaționale, cât și pentru persoane fizice. Prin experiența acumulată, angajații acestei companii cunosc în detaliu toate informațiile necesare pentru întocmirea documentelor necesare repatrierii și pentru efectuarea cât mai rapidă a transportului.

Această companie vă poate oferi toate detaliile necesare despre cum poate fi organizată repatrierea unei persoane decedate, despre legile și condițiile internaționale pentru realizarea unui astfel de transport, despre ce documente aveți nevoie și care sunt costurile implicate de efectuarea  serviciilor de transport funerar internațional.

Ce servicii de repatriere decedati internațional să alegeți?

Cu servicii de repatriere decedati internațional să alegeți

În funcție de fiecare caz, durata și procedurile necesare pentru obținerea documentelor poate varia foarte mult. Dacă  decesul a survenit în urma unui act de violență sau a unui accident, trebuie așteptate rezultatele anchetelor și ale rapoartelor medico-legale pentru a putea efectua repatrierea și poate dura chiar și câteva luni. În cauzul unei morți naturale procedurile sunt mult mai simple și transportul poate fi organizat imediat.

Datorită prevederilor legale și a documentației stufoase necesare pentru efectuarea transportului, este greu pentru o persoană fizică să se ocupe în astfel de momente de  întreg procesul de repatriere.  Pentru a facilita și urgența demersul compania Funebri Santa Maria „1958” vă pune la dispoziție tot ce este necesar pentru a vă câștiga încrederea și  a lua decizia de a lucra cu cei mai buni furnizori de servicii de repatriere decedați internațional.

De ce să apelați la compania Funebri Santa Maria pentru servicii repatriere decedați internațional?

O firmă specializată și cu experineță în organizarea acestui tip de repatrieri este întotdeauna cea mai bună alegere pentru a asigura rapiditatea demersului și pentru a nu avea parte de niciun fel de incidente neplăcute.

Iată care ar fi cele mai importante aspecte pe care vi le pune la dispoziție compania:

  • Deține toate autorizațiile de transport internațional în domeniu.
  • Garantează ajutorul în obținerea rapidă a certificatului de deces internațional, a pașaportului mortuar internațional și a tuturor documentelor necesare pentru dosar.
  • Mașinile cu care se efectuează transportul decedaților sunt dotate la cele mai înalte standarde internaționale tehnice și de siguranță, ceea ce oferă certitudinea că întreaga călătorie va decurge fără evenimente neprevăzute.
  • Angajații companiei sunt prompți și dornicii să rezolve rapid și eficient orice situație întâmpinată, inclusiv cazurile de maximă urgentă
  • Firma se ocupa în detaliu de fiecare procedură, căutând să obțină finalizarea actelor în cel mai scurt timp, pentru a le putea transmite cât mai rapid către autorități necesare și a putea efectua transportul.
  • Vor fi respectate cu stictețe toate norme în vigoare pentru a nu exista nicio întârziere, în privința actelor, autoutilitarelor, șoferilor, tipului de coșciug folosit.

Transportul trupului persoanei decedate va avea loc într-un sicriu de zinc sigilat, care este plasat într-un sicriu de lemn de esență dură. El va fi efectuat cu mașini speciale, certificate pentru realizarea acestui tip de transport, ce sunt dotate cu un sistem frigorific eficient și îndeplinesc toate condițiile tehnice și sanitare reglementate.

Șoferii companiei dispun de experiența necesară pentru efectuarea acestui tip de transport, sunt testați cu regularitate și dețin toate calificărie necesare pentru realizarea acestui tip de transport special.

Echipa de la Repatriere România vă va sprijini cu toate informațiile necesare pentru organizarea demersului. Veți avea mereu parte de sfaturi utile și de o echipă de profesioniști, cu ani de experiență în domeniu, care va face tot ce îi stă în putință pentru a avea parte de cele mai bune servicii și care vă va insoți pe tot parcursul transportul de la locul preluării trupului și până la capela unde se va desfășura ceremonia de înmormântare, care este ultima etapă din procesul de repatrieri persoane decedate.

Pentru a realiza acest serviciu într-un timp cat mai scurt, firma vă  pune la dispoziție colaboratorii care se afla în cele mai importante orașe din Europa. Delegații companiei vor demara imediat aceasta procedura, conform solicitărilor familiei, pentru a nu pierde timp important în astfel de situații.

Datorită costurilor avantajoase, atunci când este necesară repatrierea pe continent, transportul rutier este cea mai rentabilă cale pentru a eficientiza cheltuielile. Sunt și cazuti în care existența unei asigurări de viață sau a unei despăgubiri poate reduce substanțila prețul, care poate ajunge și la nivelul 0.

Deoarece compania  efectuează repatrieri persoane din Europa, doar pe cale terestră, pentru a avea parte de cele mai bune servicii de repatriere rutieră decedați internațional accesați site-ul Repatriere-romania.ro și apelați cu încredere la Funebri Santa Maria!

Publicat: 01 Jul. 2019, 14:07 Life
Pe aceeași temă