Ai uitat cu siguranţă! Cupluri celebre despre care nu mai ştiai că au fost împreună!

Publicat: 02 iun. 2020, 10:20 Autor: Elena Vedete

Majoritatea vedetelor sunt celebre datorită talentului lor, dar în multe cazuri, celebritatea poate depinde şi de persoanele cu care au o relaţie. Însă, când două vedete sunt împreună, lumea îşi doreşte orice detaliu, orice fotografie cu perechea celebră.

Despre aceste cupluri de vedete ai uitat cu siguranţă că au fost împreună! Iată unele dintre cele mai cunoscute cupluri din trecut!

 

Nicole Kidman şi Lenny Kravitz

 

Cele două vedete au avut o relaţie de scurtă durată în 2003 şi, potrivit presei din acea vreme, Nicole Kidman şi Lenny Kravitz au fost logodiţi. Nicole Kidman s-a căsătorit cu Keith Urban, un star al muzicii country, în 2006. Cei doi artişti au împreună două fiice – Sunday Rose şi Faith Margaret. Vedeta australiană are şi doi copii adoptaţi – Isabella, în vârstă de 24 de ani, şi Connor, în vârstă de 22 de ani – cu fostul ei soţ, Tom Cruise, cu care a fost căsătorită în perioada 1990 – 2001.

Lenny Kravitz a fost căsătorit cu actriţa Lisa Bonet în perioada 1987 – 1993. Fiica lor, Zoe Kravitz, s-a născut pe 1 decembrie 1988. După divorţul de Lisa Bonet, rockerul american a avut relaţii cu câteva femei celebre din showbiz, precum Vanessa Paradis şi Adriana Lima.

Gwyneth Paltrow şi Brad Pitt

 

Gwyneth Paltrow şi Brad Pitt au fot împreună timp de doi ani, în anii 90. Gwyneth Paltrow a mai avut relaţii celebre cu actorul Ben Affleck şi cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, cu care a fost căsătorită timp de zece ani (până în 2016) şi alături de care are doi copii.
Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston şi cu Angelina Jolie.

Sandra Bullock şi Matthew McConaughey

După ce au jucat alături împreună în filmul în „A Time to Kill”, Sandra Bullock și Matthew McConaughey au început să se întâlnească. Însă relaţia s-a destrămat relativ repede.

Leonardo DiCaprio şi Gisele Bündchen

Gisele Bündchen și Leonardo DiCaprio au avut o relație complicată, începând cu anul 1999 şi până în 2005, cu multe despărţiri şi împăcări. La 15 ani de la despărțire, fotomodelul brazilian dezvăluie adevăratele motive care i-a determinat pe cei doi să meargă pe drumul lui.

Supermodelul susține că a trecut prin criza vârstei de 20 de ani, o perioadă întunecată, după cum o caracterizează Gisele. Deși avea un iubit și o carieră în accensiune, aceasta se confrunta cu atacuri de panică și depresie, potrivit revistei Porter. „Când treceam prin atacuri de panică, nici măcar nu am simțit să împărtășesc asta cu nimeni”, a spus Bündchen. „M-am gândit că poate nu am dreptul s-o spun, toată lumea trece prin atâtea lucruri dificile în lume și nu am dreptul să mă simt așa. Am ascuns-o și cu cât am ascuns-o mai mult, cu atât mai mare a devenit”, a adăugat ea.

Blake Lively şi Penn Badgley

Cei doi au jucat împreună ăn serialul de succes Gossip Girl, unde au fornat un cuplu. Se pare că dragostea a trecut de micul ecran şi cei doi actori s-au iubit şi în viaţa de zi cu zi pentru mai bine de doi ani. Însă, în anul 2010, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Cel care a pus capat relatiei se pare ca este Penn, deoarece Blake il presa cu ideea de a se marita si de a avea copii, iar el nu era  pregatit. O sursa a declarat pentru revista America’s Star: „Blake vine dintr-o familie traditionala baptista si intotdeauna si-a dorit sa se marite si sa aiba multi copii”

 

 

 

Publicat: 02 iun. 2020, 10:20 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă