TOP CIAO.RO | Dacă dragoste nu e, nimic nu e! Cuplurile celebre care au rămas împreună în ciuda obstacolelor

Publicat: 13 feb. 2024, 15:03 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Să ai o relaţie în lumina reflectoarelor nu este întotdeauna uşor. Multe dintre vedetele din România ar putea confirma acest lucru. Cuplurile celebre au trecut de-a lungul timpului prin foarte multe încercări, însă au demonstrat că iubirea poate învinge orice obstacol! 

Antonia și Alex Velea se iubesc la fel ca în prima zi!

Antonia și Alex Velea nu au avut o relație tocmai ușoară la început. Artista trecea la vremea respectivă printr-un divorţ dificil cu omul de afaceri italian Vicenzo Castellano. Suferea enorm din cauza faptului că ar putea să piardă custodia fiicei sale, Maya, iar mulţi au crezut că într-un final va renunţa la relaţia cu Alex Velea. Acest lucru nu s-a întâmplat, în prezent cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.

„Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut împreună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, faptul că avem o chimie extraordinară”, spunea Antonia în urmă cu ceva timp.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au trecut testul timpului

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva și-au început relația oficial în 2013, după divorțul artistului de Andreea Marin. Cu toate acestea, tabloidele au scris de-a lungul timpului că au fost văzuți împreună încă din anul 2011, când fostul jurat de la „X factor” era însurat cu „Zâna surprizelor”. În 2017, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în secret, în Bulgaria, iar în 2019, cei doi au devenit părinți.

„Îi mulţumesc Laviniei pentru faptul că-mi dă un echilibru, pentru că se adaptează situaţiei noastre. Ea este foarte bună prietenă cu copiii mei. Este extrem de important acest aspect pentru mine şi îi mulţumesc. Jos pălăria pentru ea”, spunea Ștefan Bănică Jr, în trecut.

Jorge și Ramona au rămas împreună în ciuda diferenței de vârstă

Fanii au dat șanse minime cuplului Jorge și Ramona, dat fiind faptul că blondina este cu 10 ani mai în vârstă decât el. Cu toate acestea, cei doi sunt într-o relaţie de aproape un deceniu și au împreună și un băiețel. Cântărețul a mărturisit de-a lungul timpului că soția sa l-a salvat din toate momentele de cumpănă.

Mai mult a ţinut să precizeze că poate uneori și-ar fi dorit și „altceva”, însă cea care îi este alături a știut întotdeauna cum să îl țină “acasă”.

Fanii au crezut că va fi doar o scurtă idilă între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Aproape toată lumea a crezut că între ei va fi doar o scurtă idilă, însă iată că iubirea de-o vară s-a transformat într-un cuplu cu adevărat puternic. În ciuda certurilor și a despărțirilor numeroase Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt în continuare împreună.

La finalul anului 2020, afaceristul și-a dorit să o cunoască pe fosta asistentă Tv, iar dorinţa i s-a îndeplinit. A „aterizat” din „întâmplare” la o petrecere la care se afla şi blondina, iar de atunci au lucrurile au evoluat.

„Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au început să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou.

 Deși Gabi o invitase peBianca să petreacă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona Gabor, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecatîmpreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei”, a povestit prietena celor doi pentru Playtech.ro.

Gina Pistol și Smiley au rămas împreună în ciuda obstacolelor

În ciuda faptului că Gina Pistol este mai în vârstă decât Smiley, cei doi sunt împreună de mai bine de 8 ani și trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc. În plus, cei doi au devenit părinții unei fetițe minunate de care se ocupă cu multă grijă.

„Știi când m-am îndrăgostit de tine, când te-am observat, când te-am văzut altfel? Tu pentru mine erai Smiley și atât, un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și țin minte că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci pentru că eu nu observ bărbații care sunt într-o relație, pentru mine nu există.

 Dar atunci parcă erai singur. Și erai pe scenă și cântai „Love is for free” și mă uitam la tine și mi-am zis: „Hai că e drăguț băiatul ăsta.” Și pe urmă tot te-am văzut pe la Vocea României că-s consumatoare de muzică bună și-mi plăcea foarte mult. Și veneam în public și mă uitam așa la tine…”, spunea Gina Pistol în cadrul unei emisiuni Tv.

 

 

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 13 feb. 2024, 15:03 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×