Cele mai scandaloase apariții de la Globurile de Aur 2020! Hairstylistul Adi Constantin: ”Pare aberant, pare o glumă”

Publicat: 25 Jan. 2020, 21:42 Vedete

Starurile s-au coafat în fel și chip la Golden Globes 2020! Iată cum comentează hairstylistul Adi Constantin!

Starurile s-au coafat în fel și chip la Globurile de Aur 2020! Iată ce spune hairstylistul Adi Constantin despre cele mai controversate apariții!

Sofia Vergara, Nicole Kidman, Lady Gaga, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, J.Lo sunt doar câteva dintre starurile care au participat la Globurile de Aur 2020. Fiecare a îmbrăcat ținute care mai de care mai spectaculoase pe care și le-au  “asortat” cu coafuri specifice. Adi Constantin însă, celebrul hairstylist, nu pare tocmai “mulțumit” de alegerile – în material de coafuri – , făcute de unele vedete internaționale. Haistylistul a “criticat” anumite apariții care, din punctul său de vedere, ar fi trebuit să arate altfel!

“Sofia Vergara: Exotica în Dolce & Gabbana, cu o nuanță de ruj și o rochie wow. Sexy … și îndrăzneață cu un hairstyle previzibil! Așadar, totul bine până la păr.

View this post on Instagram

Gracias @lorraineschwartz 💎💎

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Acesta teamă de a depăși zona de confort mă lasă fără cuvinte. Se preta mai mult volum flexibil la rădăcină, respectiv…  părul jumatate strâns lejer la spate cu bretonul fluid căzut pe față. Așadar, este un alt exemplu care nu duce la nimic inspirațional în materie de beauty! Fac o paranteză prin a sublinia că dacă surorile Kardashian nu ar exista, înfrumusețarea era de mult îngropată la nivel mondial, pentru ca ele sunt exemplu perfect care îți arată cum poți oscila cu toate tipurile de coafuri create pe bază de extensii și nu numai”.

”Pare aberant, pare o glumă”

“Nicole Kidman: Eu nu sunt adeptul turnurilor în cap, covor roșu nu implică neaparat principiul de „hair-up” însă la un asemena model Versace… acest păr inexistent… „No way”. Din coafura ei păstram doar cărarea pe mijloc la care se preta perfect o coadă simplă și stabilă prinsă la baza gâtului”.

View this post on Instagram

So wonderful to be surrounded by so many lovely and talented people ❤️✨ #GoldenGlobes

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

“Lady Gaga: Eu refuz să cred că ei nu „îi iese culoarea”, adică pare aberant, pare o glumă și pare a fi făcut intenționat așa, firește vorbim de culoare! Să nu uităm că în repetate rânduri a fost surprinsă la evenimente cu tot felul de pete în păr și anul trecut, însă de data acesta este prea agresivă această pătare.

Este un Glam derutant la nivel de hairstyle, posibil creat cu un spray colorant ca să fie în armonie cu nuanța rochiei, plecând de la premiza că este Lady Gaga și punct, altminteri putem vorbi de o nuanțare pe premiză de neutralizare reflex portocaliu – auriu pe urma decolorării părului, însă nu este cazul aici, așadar a vrut sa ne deruteze și ar fi reușit. Cât despre coafură… este stilul ei excentric”.

”Domnia sa rupe legea buretelui ascuns în coc”

“Jennifer Aniston: Ok. Este un „Icon” al acestui pieptănat și a acestor „Baby Highlights” sau „Șuvițe” dacă doriți, însă sa te prezinți atât de lipsită de insipirație respectitiv în materie de hairstyle pe un covor roșu totuși atât de important, nu face decât să plictisească publicul! Nu pot să comentez la propriu pentru că ea nu oferă din punct de vedere beauty nimic inspirațional, așadar așa Nu!”.

“Scarlett Johansson: Domnia sa rupe legea buretelui ascuns în coc, și optează pentru o coafură fără artificii, alcătuită doar din părul ei natural fără ajustări! Machiajul fiind unul atât de „fresh”, lipsa șuvițelor pe față i-a adus un aport de luminozitate, cocul – deloc greșit – trebuia poziționat însă pe baza gâtului în niciun caz mai sus, așadar acesta a fost minusul coafuri, din păcate”.

J.Lo  – o apariție Valentino încărcată și o abordare uimitor de neadecvată în materie de hairstyle! Cu siguranță, dacă rămânea în zona care a consacrat-o de weet sleek look și opta pentru ceva mai curat, lipsit total de această suprapunere de împletituri – Mexican – „wanne be”, mult probabil înfășurată pe un burete, era cu totul altceva.

View this post on Instagram

BTS @goldenglobes 🖤

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Coafurile ei de la evenimente, de regulă, devin „must-have” însă, în opinia mea, a debutat acest prim covor al anului 2020 cu stângul”.

Publicat: 25 Jan. 2020, 21:42 Vedete
Pe aceeași temă