Agresorul din spitalul Sapoca Buzau a fost internat din nou la Psihiatrie

Publicat: 19 Aug. 2019, 09:04 Ciao.ro
Agresorul din spitalul Sapoca Buzau a fost internat din nou la Psihiatrie

Dupa ce a ucis patru pacienti, s-a decis ca agresorul sa fie internat din nou la psihiatrie.

Agresorul din spitalul Sapoca Buzau. Tribunalul Buzau a decis, duminica seara, ca agresorul sa fie internat provizoriu dupa ce a omorat cu un stativ de perfuzii patru pacienti ai Spitalului de Psihiatrie Sapoca si a ranit alti noua.

Medicii vor trebui sa stabileasca daca bărbatul a avut discernamant sau nu. Barbatul a fost dus abia duminica seara la tribunal pentru ca in cursul zilei s-a aflat sub tratament si nu a putut fi transportat. A fost pazit în spital de lucratorii Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale al IPJ Buzau.

Agresorul din spitalul Sapoca Buzau

Atac devastator la psihiatrie

Se pare ca Magistratii Tribunalului Buzau au luat decizia ca barbatul in varsta de 38 de ani sa fie internat chiar in spitalul unde a ucis pacientii, pana se va stabili daca a avut discernamant in momentul savarsirii faptelor.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau, agresorul va fi acum internat intr-un salon inchis si va fi pazit in permanenta.

Procurorii au inceput urmarirea penala sub aspectul infractiunii de omor calificat. Barbatul a atacat cu un stativ, in noaptea de sambata spre duminica, 13 pacienti ai Spitalului de Psihiatrie Sapoca.

„Cadrele medicale erau în zonă, dar s-a întâmplat atât de repede încât nu au avut posibilitatea să intervină. Era medicul de gardă, şapte asistente medicale, trei infirmiere şi doi muncitori supraveghere bolnavi psihic periculoşi. Avem si doi paznici, dar erau la poartă şi în curte”, a spus, pentru MEDIAFAX, Viorica Mihalaşcu.

„Una dintre asistente se afla la aproximativ doi metri de saloane. În momentul în care şi-a dat seama că este nevoie de intervenţie, pentru că lucrurile s-au derulat extrem de repede, deja faptele erau consumate”, a declarat Viorica Mihalaşcu.

Publicat: 19 Aug. 2019, 09:04 Ciao.ro
Pe aceeași temă