Agresorul Dianei Enache a fost eliberat: ”Umblă tot timpul cu spray paralizant în geantă”

Publicat: 03 iun. 2020, 12:36 Autor: Andreea Voicu Vedete

Agresorul Dianei Enache, fiica lui Adrian Enache, a fost eliberat din închisoare. Acum, fiica celebrului artist se teme că bărbatul ar putea să se răzbune.

În urmă cu șase ani de zile, fiica lui Adrian Enache fusese agresată de bărbatul respectiv, când ea se întorcea de la o petrecere, noaptea târziu. Fata de 23 de ani a trecut prin situații cumplite spre sfârșitul anului 2014. Intrase atunci în apartament și descoperise că nu merge lumina, apoi l-a chemat pe paznicul blocului și l-a rugat să verifice siguranțele panoului. În momentul în care a intrat în casă, bărbatul ar fi încercat să o violeze, iar acesta a tăiat-o pe mâini, pe sâni și pe gât. Bărbatul de origine libaneză a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

Potrivit Playtech.ro, agresorul ei a fost eliberat din penitenciar. Acum, Diana se teme că agresorul ar putea să se răzbune pe ea, după ce a fost aruncat după gratii. După ce și-a terminat condamnarea, acestuia a mai primit interzis încă cinci ani să ia legătura cu ea sau cu rudele ei și să se apropie la mai puțin de 100 de metri de locuință sau de oriunde s-ar afla. Bărbatul trebuia să îi plătească fetei despăgubiri de 50.000 de euro!

“Nu iese din casă neînsoțită aproape niciodată. Dacă tatăl său este acasă, o conduce până la mașină. Mai tot timpul vin prieteni sau colegi să o ia. Diana umblă tot timpul cu spray paralizant în geantă, la îndemână. Deși încearcă să pară puternică, în sufletul ei se teme, este foarte precaută, se uită în toate părțile înainte să iasă din bloc sau de oriunde se află. Și tatăl său este la fel de stresat și precaut”, ne-au mărturisit apropiați ai Dianei, potrivit sursei citate.

Diana Enache, o tânără de succes

Diana este absolventă de Drept, are o voce frumoasă și chiar are și propria emisiune la Național FM, ”România vorbește la Național FM”, alături de omul de radio Denis Ciulinaru. Din punct de vedere profesional, Diana Enache strălucește la fel ca tatăl ei, Adrian Enache.

Publicat: 03 iun. 2020, 12:36 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă