Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, este însărcinată! Cine este tatăl bebelușului

Publicat: 23 mai 2023, 14:52 Autor: Camelia Vedete

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, este însărcinată! Cine este tatăl bebelușului.

Diana Enache a fost surprinsă de CANCAN.RO în timp ce ieșea de la Național FM, acolo unde moderează o emisiune de radio. Fiica lui Adrian Enache era îmbrăcată lejer, dar cu toate acestea burtica de graviduță era la vedere. Se pare că, artista este însărcinată în patru luni.

Tatăl copilului este fiul unuia dintre cei mai influenți afaceriști români. Ionuț Vîntu, urmașul lui Sorin Ovidiu Vîntu, este cel care îi oferă lui Adrian Enache un nepot sau nepoțică.

Relația dintre cei doi durează de aproximativ patru ani. Mai mult, Diana Enache a fost la „Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București”, pentru a-și lua voucherele materne care se acordă în primele două semestre de sarcină, așa cum scrie CANCAN.RO.

Diana Enache, detalii în premieră despre iubitul misterios

Moldoveancă aprigă, cum își spune singură, cântăreața este foarte hotărâtă și știe exact ceea ce vrea de la viață. Cum și cât și-a testat iubitul, dar și cum își ține admiratorii pe jar, Diana a povestit dezinvoltă, exclusiv pentru CIAO.RO!

Reporter: Care este cel mai bun sfat pe care ți l-a dat tatăl tău?

Diana Enache: Să fim oameni măcar atâta timp cât știința nu a descoperit că suntem altceva. Să rămân mereu aceeași, să nu îmi schimb caracterul în funcție de situațiile în care ne pune viața, să rămân același om adevărat, așa cum îi place lui să spună, dintr-o bucată. Aceeași moldoveancă aprigă dar sinceră!

Reporter: Îți știe el toate secretele?

Diana Enache: Reciproc valabil. Cred că și eu i le știu, și el mi le știe și funcționăm printr-o sfătuire exemplară și o maturitate debordantă.

Diana Enache, detalii în premieră despre iubitul misterios

Reporter: A pus vreodată pe fugă vreun iubit de al tău?

Diana Enache: Nu a pus pe nimeni pe fugă pentru că întotdeauna mi-a spus că dacă eu sunt fericită, ăsta este cel mai important lucru pentru el și e valabil reciproc. Nu suntem ca pe vremea boierilor în care facem compromisuri sau vindem fata pentru avere (râde). La noi nu se aplică! Fericire să fie! Citește tot interviul aici.

Publicat: 23 mai 2023, 14:52 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă