Cătălin Măruță nu i-a botezat copilul lui Pepe! Cine au fost nașii și ce spune de Raluca Pastramă: „Am primit toată ziua mesaje”

Publicat: 21 nov. 2022, 12:05 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cătălin Măruță nu i-a botezat copilul lui Pepe. Pepe și-a îndeplinit cel mai mare vis! E tată de băiat și pentru că numai unul e Pepe JR, i-a făcut micuțului său cel mai tare botez din toate timpurile.

S-a spus despre Cătălin Măruță și Andra că ei i-au nășit băiatul lui Pepe. Însă adevărul este că nașii lui Pepe JR au fost aleși din familie și chiar Giani, fratele lui Pepe, și-ar fi botezat nepotul.

Cătălin Măruță nu i-a botezat copilul lui Pepe!

Deranjat cumva de nenumăratele știri în care a apărut în titlu cum că i-ar fi botezat mezinul lui Pepe, Cătălin Măruță a ținut să facă lumină în acest caz.

„Nu suntem noi nașii. Suntem foarte buni prieteni cu Pepe, cu soția lui, cu toata familia lui. Am rămas prieteni și cu Raluca. Așadar, înainte să scrieți toate lucrurile astea. Dați un telefon, puteți să aflați niște lucruri interesante. De exemplu, puteți să aflați 100% cine au fost nașii pentru că familia a fost aleasă de data aceasta să fie. Giani a fost nasul! Dar era foarte simplu doar dacă  voiati să intrați pe Instagram. Pentru că oricum știrile astea sunt făcute doar din instagramul nostru și instastory-urile noastre. Era foarte simplu, puteați să intrați pe Instagram la Pepe. Și vedeați cum s-a desfășurat toată ziua și tot ce s-a întâmplat la biserică…

Cine au fost nașii

Asta pentru oamenii care ne-au dat foarte multe mesaje, ne-au întrebat cum a fost, din nou nas. Nu n-am fost noi. Din păcate, lucrurile pe care le citiți în ultima perioadă în presă nu au nicio legătură cu realitatea. Sunt doar titluri care sunt făcute să atragă iar voi să cădeți în tot felul de capcane. Asta e! Nu ne-a sunat absolut nimeni niciodată să întrebe și povestea asta e de ceva timp așa că m-am gândit poate în fiecare zi să vă prezint toate fake news-urile care apar prin ziare, în ceea ce mă privește pe mine, pe Andra sau pe copii…”, a ținut să precizeze Măruță.

Despre tăticul Pepe nu se mai poate spune nimic decât că nu mai putea de fericire! El și Yasmine Ody și-au botezat sâmbătă seara băiatul, pe micuțul Pepe JR și s-au bucurat de prezența tuturor prietenilor apropiați, pentru că asta și-au dorit, un botez între prieteni și familie. Extrem de eleganți, Pepe și Yasmine au fost în centrul atenției, alături de micuțul lor. Pepe a fost cu atât mai fericit cu cât cele două fete ale sale din cea de-a doua căsătorie cu Raluca Pastramă, Rosa și Maria, i-au fost alături și s-au bucurat la unison cu tatăl lor.

„Am primit toată ziua mesaje”

Artistul este acum un bărbat împlinit și fericit. Și-a găsit liniștea în brațele lui Yasmine Ody și se bucură din plin împreună de băiețelul lor, care le face acum viața și mai frumoasă și căruia i-au organizat un botez de vis.

Pepe nu s-a putut abține să nu cânte la petrecerea micuțului său. Și a făcut-o cum știe mai bine și din suflet, alături de Mandinga. Diana Matei și Marian Cleante au întreținut atmosfera, iar invitații au fost pe măsură, precum Liviu Vârciu, Nea Marin, Connect-R, Bursucu și multe alte nume cunoscute. Petrecerea a fost una reușită iar invitații au cântat și s-au distrat până în zori.

Pepe este foarte mândru de familia lui și extrem de fericit în această perioadă a vieții sale, pe care a așteptat-o la maxim.

Ce zice Pepe, după ani și ani, de fiica lui Adrian Enache, pe care a salvat-o de la înec

Pepe și fiica lui Adrian Enache, Diana Enache au o strânsă legătură. Artistul a salvat-o pe Diana la mare, când era mai mică, și era cât pe ce să se înece, alunecând în apă. Pepe a alergat imediat după ea și s-a aruncat  în piscină să o salveze. De atunci cei doi artiști au o legătură specială. Întrebat într-un intreviu recent pentru emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, ce relație are cu Diana Enache, Pepe a răspuns:

„Cred că oricine ar fi reacționat așa în locul meu. Am explicat episodul, bine că nu s-a întâmplat nimic. Acum mă bucur când o văd atât de mare și de frumoasă și alături de tatăl ei pe scenă. Au fost și la mine la concertul online și au cântat și au o relație superbă și sunt așa, cumva, mândru când îi văd atât de fericiți și sunt ca un exemplu pentru mine! Diana e ca o fetiță care a crescut mare și sub ochii mei, chiar dacă nu am interacționat foarte mult de-a lungul vremii, întotdeauna am considerat-o ca pe fetița aia pe care am scos-o din apă, dar, în fine, trecem peste că nu despre asta este vorba! E mare, talentată, e frumoasă, e la radio, o auzim destul de des și mă face fericit!”, a  declarat Pepe

Și între timp a apărut și Diana Enache

“Nu mai spuneți că m-a salvat! Că m-a salvat de mult! Lăsăți băiatul în pace! El știe că îl iubesc și îi mulțumesc din suflet pentru tot. Și toată viață mea o să-l iubesc și o să-l respect așa că nu ne mai înnebuniți că nu m-am înecat, m-a salvat, sunt aici!”, a adăugat și Diana Enache, care a venit în completarea lui Pepe, cei doi întâlnindu-se la Sala Palatului, la concertul susținut de Adrian Enache. Apoi, Pepe, în spirit de glumă, a mai completat-o pe fiica lui Enache: “Știți cât de bine înota de mică?”, așa că cei doi au izbucnit în râs.

Publicat: 21 nov. 2022, 12:05 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă