Cât de mare a crescut fiul lui Pepe și al Yasminei Ody! Cum arată la cinci luni și cu cine seamănă

Publicat: 08 nov. 2022, 11:58 Autor: Camelia Vedete

Cât de mare a crescut fiul lui Pepe și al Yasminei Ody. Yasmine Ody și Pepe trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată de când în viața lor a apărut Pepe, fiul lor.

În urmă cu 5 luni, Yasmine Ody a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Iar de atunci viața ei și a partenerului ei s-a schimbat radical. Cât de mare a crescut băiatul celor doi.

Cât de mare a crescut fiul lui Pepe și al Yasminei Ody

De când a apărut băiatul lor, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și se bucură în fiecare zi de cum crește el. Pepe l-a surprins într-o fotografie specială, poză în care i-a scos ochii albaștri în evidență. Iar Yasmine Ody l-a surprins în timp ce stă pe burtică, pe un covor din casă, și râde zglobiu.

Când fac botezul

Pepe a vorbit despre botezul fiului său și al Yasminei Ody. Prezentatorul TV nu a oferit prea multe informații. Însă dat fiind faptul că nu și-ar fi creștinat până acum fiul, este posibil să facă pregătirile pentru marele eveniment.

„Îi doresc oricărui privitor să fie atât de fericit cum sunt eu în momentul de față, dar cred că cel mai important lucru e să te simți iubit, să iubești, să ai oamenii alături de tine. Mai ales când vine vorba, în afară de familie și de carieră, să te simți aplaudat pe scenă (…) Sănătate ne trebuie tuturor să ne bucurăm de tot ce avem toată viața. Am avut timp (n.r să stea cu fiul lui) astăzi toată ziua, până acum, seara (…) Și botez și tot ce trebuie”, a spus Pepe la Antena Stars.

Cum a aflat Pepe că iubita lui este însărcinată

După două fetițe, Maria și Rosa Alexandra, care sunt rodul iubirii cu Raluca Pascu, fosta lui soție, artistul se bucură acum și de un băiețel. Pe care i l-a dăruit actuala lui iubită, tânăra de 26 de ani, Yasmine Ody, la peste un an de relație.

Pepe și-a anunțat oficial prietenii și fanii că va avea încă un copil în cadrul unui concert susținut în luna decembrie a anului trecut, în Berăria H. De atunci s-au bucurat cu toții pentru el și au reușit să țină secretul până pe 1 Martie când s-a aflat deja în presă.

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă. Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat Pepe, pe scenă, pentru că acolo a simțit să o facă, în semn de respect pentru cei care îl iubesc și l-au susținut în proiectele sale online, în toată perioada pandemiei.

Publicat: 08 nov. 2022, 11:58 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă