Pepe și-a botezat fiul! Cine au fost nașii și cine a primit invitație la petrecerea de lux

Publicat: 20 nov. 2022, 14:55 Autor: Camelia Vedete

Pepe și-a botezat fiul! Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul! În cinstea micuțului Pepe Jr. s-a organizat o petrecere de senzație în incinta restaurantului Oliveto. Iar atmosfera a fost întreținută, printre alții, de Diana Matei și Taraful Cleante. Iar CANCAN.RO vă prezintă, în continuare, detalii și imagini exclusive!

Micuțul Pepe Jr. a fost sâmbătă, 19 noiembrie, creștinat. Cel de-al treilea copil al latino lover-ului, căci acesta mai are două fetițe din mariajul cu Raluca, pe Maria și Rosa, a avut parte de o petrecere pe cinste.

Pepe și-a botezat fiul

În incinta restaurantului cu specific italian – Oliveto by Caelia, din Pipera, acolo unde s-a ținut „cheful”. Și-au făcut apariția invitații, unul câte unul, majoritatea celebrități din showbiz-ul autohton.

Printre cei care i-au fost alături lui Pepe și actualei sale soții, Yasmine Ody, în ziua cea mare. S-au numărat Liviu Vârciu împreună cu soția sa, Anda Călin, Bursucu′, Connect-R, nea Mărin, Andra și Cătălin Măruță. S-a spus despre Cătălin Măruță și Andra că ei i-au nășit băiatul lui Pepe. Însă adevărul este că nașii lui Pepe JR au fost aleși din familie și chiar Giani, fratele lui Pepe, și-ar fi botezat nepotul.

Pepe și Yasmine Ody, petrecere în cinstea mezinului familiei

Dacă ieri vă prezentam în exclusivitate imagini cu Pepe din mall Băneasa în timp ce căuta de zor costum de ocazie. Iată că cele peste 10 intrări și ieșiri din cabina de probă nu au fost în zadar. Achiziția din magazinul Peek & Cloppenburg a fost realizată pentru botezul discret al micuțului Pepe Jr.

Mai mult decât atât, deși în cadrul petrecerii Pepe și Yasmine Ody au avut grijă ca invitații să petreacă până în zori pe muzică bună, latino lover-ul nu s-a dat înlături. A luat microfonul și a făcut ceea ce știe cel mai bine: a cântat și a întreținut atmosfera cot la cot cu trupa Mandinga.

Prezente la petrecere au fost și cele două fiice al lui Pepe, Maria și Rosa, care au o relație apropiată cu actuala soție a tatălui lor. Yasmine a fost acceptată relativ repede de fetele concepute în cel de-al doilea mariaj al prezentatorului TV și împreună se comportă ca o familie.

Lucru arătat chiar și în vara acestui an, atunci când CANCAN.RO le-a întâlnit pe cele două fiice ale lui Pepe, dar și pe el și actuala sa soție în timp ce aveau parte de o partidă de volei pe litoral.

VEZI MUI MULTE FOTOGRAFII AICI.

Diana Enache și Pepe, episod neplăcut la piscină

Pepe i-a salvat viața

Ce îți amintești și dacă îți mai amintești ceva din acel episod neplăcut când era să te îneci la mare, în piscină? Știu că Pepe te-a salvat, din câte îmi amintesc!

Nu aș vrea să mai vorbesc despre subiectul cu Pepe. Pentru mine Pepe este salvatorul vieții mele, e un om minunat pe care îl iubesc. Și pe care îl respect și ori de câte ori ne întâlnim pe la evenimente. Chiar ne-am întâlnit acum câteva săptămâni, am așa un flash, o trăire în mine.  Mă bucur enorm, mă bucur pentru el, mă bucur pentru tot ce face, pentru live-urile pe care le face. Și oportunitatea pe care o dă oamenilor de a fi văzuți, e un om minunat, are o experiență extraordinară! Sunt fan Pepe și abia aștept să mă mărit să îmi cânte la nuntă!

Publicat: 20 nov. 2022, 14:55 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×