Cum pune Anda Călin piciorul în prag, în relația cu Liviu Vârciu! „Mă cam prind de lucruri și nu prea poate face nimic”

Publicat: 12 sept. 2021, 21:06 Autor: Dora Bazavan Vedete

Anda Călin este foarte fermă atunci când vine vorba despre relația pe care o are cu Liviu Vârciu, iubitul său și tatăl celor doi copii ai ei. Ea a povestit exclusiv pentru CIAO.RO cum decurge de fapt relația ei. Mereu vigilentă și pe fază, Anda este partenera ideală pentru cel care în trecut frângea inimile când apărea pe scenă cu L.A.!

Reporter: Anda, cum a fost Liviu la lansarea filmului său, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, emoționat?

Emoționat, agitat! A fost nervos că am întârziat un pic, ca de obicei. El de obicei întârzie. Am întârziat, au venit invitații înaintea noastră dar acum văd că s-a mai calmat vorbind cu toată lumea, dând interviuri și văzând că totul este ok și toată lumea se simte bine, îl văd mai calm!

Cum este relația voastră? Cum îți place să o descrii?

Agitată, frumoasă și uneori de la agonie la extaz!

Care a fost cea mai mare cumpănă pe care ați avut-o până acum?

Cea mai mare cumpănă a noastră a fost când ne-am despărțit! Și eu zic că a fost o cumpănă binevenită în relația noastră pentru că ne-a echilibrat mai mult că și familie, ne-a făcut să înțelegem mai multe lucruri, ne-a făcut să ne dăm seama că ne certăm din lucruri care nu contau și pe care nu le comunicăm cum ar fi trebuit într-o relație și ne-a ajutat să fim închegați, să spun așa!

Liviu este gelos, nu?

Da! Este foarte gelos, cu toate că eu ies rar din casă, momentan trebuie să am grijă de copii, dar când vede că mă mai aranjez și mă mai duc să mă mai văd cu o prietenă sau să îmi cumpăr ceva de la mall, mă întreabă: „Și, te dai cu ruj, ca să te duci să îți cumperi ceva?”. (râde)

Dar când pleci în oraș te sună insistent?

Nu prea plec! Nici el nu iese cu băieții și nici eu nu prea am avut ieșiri cu fetele. Nici nu am când și nici nu aș putea să las doi copii în grija lui.

Cum este el ca tată, așa, cu cei mici?

Cu Anastasia este, este leșinat după ea, este ceva ieșit din comun. Parcă nici tata, care mă sufoca cu iubire nu era așa. O obligă să îl ia în brațe și să o iubească! Copilul numără până la 3 și spune: „Gata, m-ai iubit! Ne-am iubit! Haide să…” Cu cel mic, el nici cu Anastasia, până nu a început copilul să dezvolte o relație, copilul cu tatăl, nu tatăl cu fetița sau cu băiatul, nu a fost atât de atașat! Acum, când îl vede că începe să îi spună „Tati, tati, tati”, vine spre el și îl ia în brațe, „Da, tata”.

S-a spus că tu ai vândut un apartament ca el să facă acest film. A meritat?

Dacă aș fi crezut că nu merită, nu aș fi făcut pasul acesta! Dar din punctul meu de vedere, am făcut ceva pentru noi, pentru că am crezut în el și fericirea lui îmi aduce și mie fericire.

Cel mai mare hop din viața ta care a fost?

Când a murit tata!

Cum ți-ai da seama dacă ai fi înșelată?

El îmi spune că sunt un mic agent. Pe mine nu prea ai cum să mă minți, nu prea ai cum să mă prostești, la mine ori e albă ori e neagră, nu există variantă de mijloc în problemele acestea. La începutul relației a mai încercat să mai aibă niște scăpări,  pe care nu le-a dus la bun sfârșit, pentru că nu a mai apucat. Nu știu dacă le-ar fi dus, el spune că nu, dar să nu băgăm mâna în foc nici pentru noi, dar păi pentru alții, și a văzut cum stă treaba cu mine, că mă cam prind de lucruri și nu prea poate face nimic și s-a potolit! El zice că oricum nu are nevoie și nu ar face nimic, dar, ți-am spus, nu băgăm mâna în foc pentru nimeni, atâta timp cât toate merg bine, îi oferi celuilalt încredere deplină.

Îl controlezi așa, pe Liviu? Presupun că primește mesaje din partea admiratoarelor!

Nu îl controlez pentru că telefonul lui este la mine, el este tot timpul acasă și deja când ai la îndemână toate lucrurile astea, nu mai par interesante! Dar sunt o persoană geloasă și eu, posesivă. Nu atât de geloasă cum este el, dar atâta timp cât nu am motive și  el îmi demonstrează că mă iubește, nu iese, că asta e la noi, el nu pleacă de acasă, nu lipsește, dacă face ceva, facem împreună… Atâta timp cât nu am motive nu am de ce să îmi fac probleme și îi ofer toată încrederea mea! Dacă cumva, la un moment dat, va fi ceva, el știe că în momentul ăla s-a terminat orice și nu cred că ar vrea să riște să se întâmple acest lucru!

Te face Liviu să plângi?

De când am copii, eu plâng foarte ușor. Sunt sensibilă la lucruri pe care înainte nici măcar  nu le băgăm în seama. Mă emoționează filmele cu și despre copii, cu și despre animale, poveștile de la televizor, de la știri, mă uit la cazuri și dacă văd un caz deja donez. Mi-a și spus la un moment dat, oprește-te că nu îți mai dai seama, dacă donezi la prea multe, ne trezim cu cine știe ce factură. Plâng, plâng foarte ușor. Mă face să plâng dar nu pentru că îmi dă motive și nu neapărat el mă face cât eu plâng, de nervi  că nu pot să îi demonstrez omului că el greșește. Pentru că, de ce nu, femeile au totuși dreptate!

Cum te înțelegi cu Carmina, fiica cea mare a lui Liviu? Am văzut că ați venit împreună!

Nu avem o relație atât de apropiată pentru că nu am stat împreună și ne vedem  câteodată la un an, doi ani. Este o relație normală, ca o prietenă, este deja mare, nu am cum să o văd ca pe un copil.

 

 

 

Publicat: 12 sept. 2021, 21:06 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă