Fata lu’ tata a pozat aproape goală! Diana a devenit super obraznică după ce și-a pus silicoane

Publicat: 05 mart. 2020, 11:17 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fiica lui Adrian Enache arată din ce în ce mai bine! Tânăra de 23 de ani și-a făcut mai multe intervenții estetice în ultima perioadă, iar rezultatul este spectaculos: Diana a ajuns o adevărată bombă-sexy! 

E foarte greu de uitat tragedia prin care a trecut fiica lui Adrian Enache, în 2014, atunci când a fost agresată de un libanez.

Dar din fericire, ea a reușit să treacă peste acest lucru și și-a refăcut viața. Diana a fost tăiată la mâini și la sâni cu un briceag, chiar de către portarul blocului în care locuia.

Foarte mult timp, a urmat ședințe de terapie și câțiva ani nu și-a putut mișca degetele de la mâna dreaptă. Agresorul tinerei, Kanaan Ali Riad, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Și, evident, după ce și-a terminat condamnarea, acestuia a mai primit interzis încă cinci ani să ia legătura cu ea sau cu rudele ei și să se apropie la mai puțin de 100 de metri de locuință sau de oriunde s-ar afla. Bărbatul trebuia să îi plătească fetei despăgubiri de 50.000 de euro!

Diana este absolventă de Drept, are o voce frumoasă și chiar are și propria emisiune la Național FM, ”România vorbește la Național FM”, alături de omul de radio Denis Ciulinaru.

Din punct de vedere profesional, Diana Enache strălucește la fel ca tatăl ei, Adrian Enache.

Tânăra de 23 de ani a slăbit spectaculos, iar din dorința de a arăta din ce în ce mai bine ea a optat pentru mai multe intervenții chirurgicale, printr ecare și o mărire a bustului, dar și o volumizare a buzelor.

Publicat: 05 mart. 2020, 11:17 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă