Actorul Greg Rikaart din ”Tânăr și neliniștit” a fost testat pozitiv cu coronavirus

Publicat: 24 Mar. 2020, 10:35 Vedete

Un alt actor celebru a fost infectat cu coronavirus. De data aceasta este vorba despre actorul Greg Rikaart care joacă rolul lui Kevin Fisher în ”Tânăr și neliniștit”. Bărbatul de 43 de ani a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Potrivit Click, filmările celebrului serial ”Tânăr și neliniștit” au fost anulate. În curând ar fi trebuit să sărbătorească 47 de ani de la debutul producției, dar nu se va întâmpla acum acest lucru, deoarece filmările au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, iar prăducătoarea și unul dintre părinții proiectului cinematografic a murit la sfârșitul lunii februarie, fiind vorba despre Lee Philip Bell.

Actorul, care este homosexual și este căsătorit cu producătorul Robert Sudduth din anul 2015, având și un copil de trei anișori împreună, a anunțat faptul că este bolnav. Pe social media a postat: „Tocmai am testat pozitiv pentru Coronavirus”.

„Sunt un tânăr destul de sănătos, de 43 de ani, care nu fumează, nu bea mult, mănâncă bine și face exerciții fizice în mod regulat, iar aceasta a fost cea mai grea experiență din viața mea. În urmă cu două săptămâni, toată lumea din casa mea a avut o tuse, iar fiul meu a venit acasă de la școală cu febră mare. Toți s-au recuperat, dar starea sănătății mele s-a deteriorat. M-am izolat de familia mea și sunt în carantină de sâmbătă, 14 martie. Am avut febră timp de 11 zile, am avut dificultăți de respirație și am fost diagnosticat cu pneumonie. Azi e prima zi în care nu mai am febră, dar mi s-a spus să mai rămân izolat încă 72 de ore, apoi mă muta înapoi cu familia mea”, a mai scris el pe Instagram.

View this post on Instagram

I just tested positive for coronavirus. I am a pretty healthy 43-year-old who doesn’t smoke, doesn’t drink much, eats well and exercises regularly and this has been the hardest experience of my life. Two+ weeks ago, everyone in my house had a bit of a cough and my son came home from school with a high fever. Everyone recovered, but I deteriorated. I isolated from my family and have been in solo quarantine since Saturday the 14th. I had a fever for 11 days, difficulty breathing and was diagnosed with pneumonia. I’m confident that I have finally turned the proverbial corner and am fever free today for the first time since this all started. I was told to stay isolated for another 72 hours before I acclimate back into my family. So, nice try coronavirus, but I have another 4-5 decades worth of experiences to have with these guys. Furthermore, I want to thank you all for the well wishes and I hope you heed the warnings. Stay safe, stay healthy and stay inside. ❤️

A post shared by Greg Rikaart (@gregrikaart) on

Publicat: 24 Mar. 2020, 10:35 Vedete
Pe aceeași temă