A ramas insarcinata de 3 ori la rand, desi lua anticonceptionale! Ce s-a intamplat cu tanara mamica la ultima sarcina! :O

Publicat: 22 Feb. 2019, 19:48 Life

O tanara a devenit mamica, si nu doar o singura data, chit ca lua pastile anticonceptionale. Femeia a avut, de fiecare data, un real soc!

Aceasta se numeste Hannah Donaghue si are 29 de ani. A ramas insarcinata desi lua anticonceptionale si nu isi planificase nici macar o singura sarcina, pana la respectiva varsta. Totusi, a dus pana la termen trei sarcini si a devenit mamica, chit ca a avut mare grija sa nu intampine vreun „accident”.

Hannah pare sa fi luat degeaba pastilele anticonceptionale. Asta deoarece pana in momentul de fata, femeia a ramas gravida de trei ori, iar asupra ei pilulele nu au avut niciun efect si nu au impiedicat sarcinile. Totodata, ea si-a dat seama ca ar putea avea o problema din cauza compozitiei medicamentelor, asa ca a schimbat pastilele.

Dar, tot fara efectul sperat, pentru ca dupa ultima oara cand a intretinut relatii intime, Hannah a aflat ca va deveni iarasi mamica. Pana la 29 de ani, femeia a ramas insarcinata desi lua anticonceptionale de trei ori.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Feb. 2019, 19:48 Life
Pe aceeași temă