A murit in a treia zi de cresa, din cauza angajatelor. Ce s-a intamplat cu fetita aceasta e strigator la cer!

Publicat: 11 feb. 2019, 18:41 Autor: D. C. Life

Joanne si Dan Thompson au trait clipe groaznice in momentul in care fiica lor in varsta de 9 luni a fost ndeglijata de angajatii cresei.

Cum cei doi parinti muncesc, au decis sa isi duca fiica la cresa. Din nefericire, fata a murit in a treia zi de cresa, din cauza angajatelor. Micuta in varsta de 9 luni s-a inecat cu piure de cartofi, informeaza The Sun. Acum, cei doi parinti indurerati vor sa traga un semnal de alarma.

Micuta Millie, in varsta de 9 luni, a fost lasata la cresa de mama ei. Femeia nu a putut sta mai mult in concediu maternal, de frica sa nu isi piarda locul de munca. Se temea, in sinea ei, sa isi lase fiica pe mana unor straini. Se pare ca temerile ei s-au adeverit, din nefericire…

In a treia zi in care au lasat-o pe Millie la cresa, tragedia s-a produs. Fetita s-a inecat in momentul in care manca piure de cartofi. Cu toate ca a fost dusa de urgenta la spital de catre angajati, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

A murit in a treia zi de cresa, din cauza angajatelor

A murit in a treia zi de cresa, din cauza angajatelor„Este cel mai oribil lucru prin care poti trece, ca parinte. Nu te astepti ca asa ceva sa se intample. Millie era vesela, radea tot timpul. Era fiica pe care ne-o doream. Acum nu mai suntem o familie, am redevenit un cuplu”, a marturisit femeia indurerata.

A murit in a treia zi de cresa, din cauza angajatelorJoanne sustine ca nu isi mai doreste inca un copil. Aceasta nu poate trece prin aceasta durere uriasa, din nou. Insa isi doreste ca tragedia ei sa deschida ochii angajatilor de la crese si gradinite, poate chiar de la scoli. Joanne e convinsa ca daca angajatii cresei erau mai bine pregatiti, ii puteau salva fiica.

A murit in a treia zi de cresa, din cauza angajatelorJoanne si Dan au infiintat o petitie prin care sa oblige toate cresele si gradinitele sa fie pregatite mai bine cand vine vorba de salvarea vietii unor copii, mai ales cand parintii nu sunt in zona. Joanne sustine ca, daca fiecare angajat era instruit sa acorde primul ajutor, fiica ei era in viata, titreaza The Sun.

Sursa FOTO: FacebookA murit in a treia zi de cresa, din cauza angajatelor A murit in a treia zi de cresa, din cauza angajatelor A murit in a treia zi de cresa, din cauza angajatelor A murit in a treia zi de cresa, din cauza angajatelor

Publicat: 11 feb. 2019, 18:41 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă